От х:

Днес в x:

Покана за велопоход за цялото семейство

Водачът на велопохода Недялко Атанасов /вляво/ дава  знак за стимул към всички да се включат

Областният информационен център в Хасково ще се отчете за работата си по различен и интересен начин тази година. Екипът му организира спортна инициатива, която не е със състезателен характер, а само за забавление.

Поканата е за велопоход по маршрут на ОИЦ. Той ще мине през обектите реновирани или изградени със средства отпуснати по Структурните фондове и Кохезионния фонд на ЕС. Част от тях са парка на Ямача, Градската градина, ремонтираният също по проект площад  "Свобода".

Сборният пункт е в 8.30 ч. на 18 октомври на паркинга зад монумента „Света Богородица“.

Поканени са всички велосипедисти от областта. Дори и тези, които нямат колела. За тях ще бъдат осигурени от центъра, но само по предварителна заявка.

Волопоходът ще поведат колоездачите-професионалисти от Колоездачен клуб -Хасково, начело със заместник-председателя си Недялко Атанасов. Клубът е и партньор за организацията на събитието.

Всички, които се включат във велопохода ще получат раници, тениски и шапки, ще имат и възможност да участват в томбола, за която обаче наградите са изненада.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Шп
    шпигелглас
    4 -7
    18:58, 15 окт 2014
    Хайде пак поредната изцепка Измислете нещо смислено бе
  • 2
    Ва
    Васко
    4 -4
    19:35, 15 окт 2014
    Да бяха го свършили навреме поне този проект. До ДСК е ужас, на Сан Стефано бомба е паднала. Тъмница отвсякъде. Като е информационен центъра да информират обществото защо цяло лято всички се подпираха, а сега се разработиха. Отговорът е ясен - за да има работа и заплати за работниците на фирмаджиите-крадци и да не си изтърват персонала, а другите заявки - като свърши проекта.
Последни новини