От х:

Днес в x:

Цветанов: Реформаторите заложиха на сина на кмета на Хасково, купувани са гласове

В Хасково Реформаторският блок заложи не на идеи и идеологии, а на сина на кмета Георги Иванов. Имам сведения, че те са купували гласове в Хасковския регион. Това заяви пред Би Ти Ви, цитиран в Дневник, Цветан Цветанов от ГЕРБ.

"Ще направим широко парламентарно мнозинство, няма да разчитаме на Реформаторския блок" подчерта Цветанов. Той отново повтори позицията, изразена от ГЕРБ вчера, че коалиция между партията му, БСП и ДПС е невъзможна. "Разговори обаче ще се водят с всички парламентарно представени партии, защото трябва да преодолеем този реваншизъм и това агресивно поведение, наложено в 42-то Народно събрание", заяви Цветанов.

По думите му е логично Бойко Борисов да е министър-председател и ако ГЕРБ има възможност да състави устойчиво правителство с парламентарна подкрепа, която да даде възможността за реализиране на управленски идеи, ще реализира мандат. 

"Ако всички парламентарно представени партии обаче кажат, че няма да заявят подкрепа за ГЕРБ, г-н Борисов внесе състав и структура на Министерски съвет за одобряване и тя бъде подкрепена само от ДПС, Борисов на следващия ден си подава оставката. Това трябва да бъде ясно", обясни бившият министър на вътрешните работи.

Заместник-председателят на партията подчерта, че ГЕРБ ще работи за замяна на задкулисието с прозрачност и хаоса с отговорност. "Ние ще правим правителство с министър-председател Бойко Борисов и това е единственият възможен вариант, защото няма парламентарно представена партия, която може да състави правителство в този парламент, освен ГЕРБ", обясни Цветанов и допълни, че партията няма да участва в управлението самоцелно, а само за да реализираме управленски идеи.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

  • 1
    По
    Порчо
    124 -19
    10:54, 7 окт 2014
    Мечтата ми е гражданинът Цветанов и хасковският кмет да се паднат в една килия в Софийския централен! И там да се разберат кой от коя страна ще бъде.
    • Ха
      хахах
      53 -12
      10:58, 7 окт 2014
      Мечтите са безплатни
    • По
      Пор в къщи
      6 -3
      15:55, 7 окт 2014
      Ако си вземате пор за първи път по-добре си вземете един и го кастрирайте.
  • 2
    Го
    Голям Балама
    22 -3
    11:13, 7 окт 2014
    Къдее орфейският певец :) Да не би да е хванал Балкана след изборите :)
  • 3
    Ka
    kaka Siyka
    28 -6
    11:17, 7 окт 2014
    por4o tova e mn. trudno makar 4e te podkrepyam , no v obstina min. bani ima sasto sela koito sa s kupeni glasove ot gerb
  • 4
    Pa
    pametnik na zavista
    27 -7
    11:30, 7 окт 2014
    krayno vreme tozi ot Uzondjovo da e v zatvora .beztuy se vidia samo siganski glasove vzema
  • 5
    ..
    ...806674
    23 -7
    11:30, 7 окт 2014
    намерил се кой да вэеме отношение по въпроса...

  • 6
    Ди
    димитров
    64 -4
    11:49, 7 окт 2014
    Ама за никого не е тайна, че бай Гошо събра всички кметове на околните села и каза, че ако не за задоволителни резултатите за Станиславчо ще имат сериозни проверки в кметствата.Относно кв.Република няма смисъл да коментираме.
  • 7
    Пе
    Пешо
    19 -6
    12:14, 7 окт 2014
    Айде, айде, аз пък имам сведение, че един "специалист по избори" от хасковско, от времето на НДСВ, е работил за вас.
  • 8
    Ha
    haha_1412675791
    61 -1
    12:55, 7 окт 2014
    Преди време го награди, ние помним Цветанов.Ти в Хасково награди кмета за добър бизнесклимат! Защо направи това?Ти и тогава знаеше че никакъв бизнес климат няма в Хасково, има само КОРУПЦИЯ ! Тогава обаче си играехте с кмета срещу всички останали.А днес от всичките останалите очакваше да гласуват за вас.Да не ни е изпил някой акъла? Пак ще се заиграете с кмета, не ви е за пръв път.Гледай сега като се заиграете с него да направите сина му областен управител. Трябват МЕРКИ и то РЕШИТЕЛНИ ! Като направиш правителство, като вземеш РЕШИТЕЛНИ МЕРКИ и като вкараш кмета където му е мястото може и да ти повярваме.Не думите са важни, а ДЕЛАТА! Вашите дела обаче остават само на думи.Толкова много доказателства има срещу хасковския кмет, толкова много! Прокурора Цацаров и той получава нещо за да не пипа кмета.Ти какво си мислиш Цветанов, че ние може би трева пасем? Ами вие натам гледате да ни докарате да стигнем, трева да пасем. ХОРАТА са най важни, не магистралите! СПРАВЕЛИВОСТТА е най-важна ако искаш народа да гласува за тебе. Този народ вече никого не харесва, вие видяхте колко нарисувани бюлетини имаше и колко много хора изобщо не дойдоха да гласуват.Като вкарате кмета в затвора тогава ще идвате да си говорите с Хасково и ще искате повече хора да гласуват за вас.
    • По
      Порчо
      22 -1
      13:32, 7 окт 2014
      Абсолютно съм съгласен с теб. Нали знаеш приказката за краставите магарета, дето се намират през девет планини.
  • 9
    77
    7777777
    29 -2
    12:57, 7 окт 2014
    не само кметовете от селата ,ами и на фирма титан бе казано ,къде да гласува
    имено г-жа Маринова се зае с това
  • 10
    Fa
    FAKT
    23 -1
    13:09, 7 окт 2014
    1,Absolytno si4ki ot neoxim glasuvaxa za ,Stef4o za da se maxne ot tam shto nesi preznaete ve ne 4e iskate da stane depotat a za tormoza oito vigo nalaga kolko mnogo mi6ki ima v tozi zavod i s pravo Stef4o gi darji iskaso kolko poxar4ena para za reklami ave omnik da be6e gi razdal na postradalite xorica ot navodnenieto ami ko4ovete korbanite za tqx zabravixte li,POZDRAVLENIE ZA SI4KI BALGARI KOITO GLASUVAXA A NA TEZI KOITO SAMO PSUVATE SHTE VI KAJA ZAREDI VAS TURCITE SA PAK VATRE GLUPAV NAROD.
  • 11
    Ъп
    Ъпсурт
    13 -1
    13:15, 7 окт 2014
    Тъпанар!
  • 12
    За
    Запознат
    23 -5
    14:38, 7 окт 2014
    Цветанов все едно е открил топлата вода... Какво се прави на ощипана мома? Все едно, че ГЕРБ и ДПС не купуваха гласове!?! Хайде да не ни връзва шарени пилета... То е ясно кой какво е вършил!
  • 13
    Ме
    мечтател
    13 0
    15:49, 7 окт 2014
    нищо ново под слънцето....жалкото е че кучето си лай а кервана си върви.....и така до края на света....
  • 14
    Иц
    ИЦО
    8 -1
    17:34, 7 окт 2014
    Ей че си нагъл бе.а вие копелета долни какво правихте досега бе мама ви мръсна.хора четете ми по бързо че гербер нет(хасково нет) ще ми изтрие коментара защото те са подлога на герб.
  • 15
    Fa
    fakt1
    6 -2
    17:38, 7 окт 2014
    Бойко казва купуването и продаването на гласове е престъпление,станах свидетел за 4 циганина дето закараха на секцията,където по настоящ адрес имаха право да гласуват и гласуваха и след това по разледване на РИК малко невъзможно че,да гласуват и по постоянен адрес са гласували.Платените ц***** с придружител супер луксозен джип се возят от сексия на сексия на различни общини...Хората вече,те разбраха Бойко,че плащаш за нелегални гласове също....
  • 16
    Ko
    ko-
    4 -1
    22:29, 7 окт 2014
    Много сте зле уважаеми съграждани срам ме е от вас срам ме е че въобще Хасково.нет дава трибуна на такива хора като вас да си изказват мнението разберете бе глупендари вие не можете да изместите кмета с жалките си коментари какво въобще се мъчите и се напъвате кои изобщо ви слуша вас....Колкото и да съм споделял и да не кажа още да споделям вашето мнение толкова по жално ми става за вас защото реално вие нищо не правите а се криете по разни форуми и с различни имена и си казвате "Ето казах си го МРАЗЯ КМЕТА" Е да ама не!!!! Само сте си пръднали в гащите и нищо повече не сте направили и това сте една тумба от по 100-200 човека дето няма да се оправите никога.Но нека не ме разбирайте по грешно все пак и аз съм същия все пак дори аз се крия зад псевдоним но не нападам никого дори и вас КРИЕЩИТЕ СЕ защото вие не заслужавате и коментара ми дори !!!

Още новини

Последни новини