От х:

Днес в x:

"България без цензура" осигури фадрома за разчистването на наводнено Странско

Водачът на листата на ББЦ Борислав Иглев осигури фадрома за справяне с последствията от наводненията в Странско, снимки - пресцентър на ББЦ

Фадрома осигуриха на семействата, пострадали от наводнението в димитровградското село Странско от коалиция "България без цензура" /ББЦ/ в Хасковски регион и Димитровград.

С наема на скъпата техника, която ще помогне за премахване на калните наноси и отпадъците по улици и къщи, се ангарижа лично водачът на листата на ББЦ в Хасковски регион Борислав Иглев.

Той беше първият, заедно с най-активните от
димитровградската структура, които часове след пороя там. Въпреки, че местната полиция предупреди за опасността, която има там и ни помоли да не влизаме в черната хроника, ние на своя отговорност влезнахме и помогнахме и на няколко закъсали коли по пътя, коментира Иглев.

Активисти на партията посетиха днес наводненото село и също се включиха в разчистването на къщи и постройки. Техниката ще остане в Странско докато има нужда, категорични са от ББЦ.

И активисти на ББЦ в Димитровград също взеха участие в почистването на къщи и постройки

Паралелно с това от коалиция "България без цензура" - Димитровград днес посетиха клуба на хората от третата възраст "Хан Аспарух" в града. От ББЦ запознаха пенсионерите със своята предизборна платформа и основните акценти - земеделие, туризъм и енергетика.

От коалицията заявиха, че настояват за промяна в Конституцията и редуциране на броя на народните представители, изваждане на прокуратурата от съдебната система и промени в начина на получаване на детските надбавки. ББЦ настояват такива да се получават само от семейства, сключили брак, а също и лица със задължително средно образование. Младите хора от коалицията призоваха за подкрепа с №13 в бюлетината на изборите на 5 октомври.

Активисти на партията се ангажираха да осигурят външно боядисване на клуб "Хан Аспарух". Пенсионерите получиха и финансова подкрепа за свое пътуване до Раднево, където са имали участие във фолклорен фестивал.

Платен репортаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

С пенсионерите от клуб "Хан Аспарух" се срещнаха днес активисти на ББЦ
ББЦ запозна присъстващите със своята платформа
Земеделие, туризъм и енергетика са основните акценти в програмата

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини