От х:

Днес в x:

Пращат Слави Бинев да бие Местан в Хасково

Архонтът Слави Бинев оглави листата на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” в Хасково, стана известно днес. “Той е сигурен водач за 29 -ти МИР“, потвърди за Haskovo.net регионалният координатор на МВРО за Хасково и Стара Загора Антон Андонов.

До началото на следващата седмица ще станат ясни и останалите именана партиотичната коалиция за региона, добави Андонов. Той посочи, че не познава лично Бинев, но смята, че ще може да изпълни поставената от ВМРО и коалиционните партньори цел в Хасково за предстоящите избори - а именно да вземе мандат за сметка на ДПС.

Така Хасково ще приеме на собствен терен един от най-интересните и люти двубои между каратиста-националист Слави Бинев и филолога - шеф на ДПС Лютви Местан, който макар и необявен официално, е сигурен водач на листата в Хасково.

Слави Бинев има магистърска степен от НСА "Васил Левски", докторант е към Института по психология на БАН. Балкански и европейски шампион по таекуондо. Два мандата е депутат в Европейския парламент. Зам.-председател на групата „Европа на свободата и демокрацията”- партията на евроскептиците. Като евродепутат Бинев е бил член и заместник-председател на EuroLat - комисия по устойчиво развитие, околна среда, енергийна политика, на Комисията по икономически и парични въпроси и на Комисията по култура и образование. Председател на интергрупата по спорта. 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини