От х:

Днес в x:

Високата талия е хит. Запознайте се с правилата

Панталоните, полите и шортите с висока талия са най-горещата тенденция това лято. Този ретро стил е много женствен и закачлив.

Стилът е бил много популярен през 1980 г., а сега модните дизайнери го връщат в дънковите колекции. Защо е модерен сега? Стилистите предполагат, че основната причина за това е, че е подходящ за всеки. В многообразието на модните колекции всеки може да намери нещо, което да харесва. Зрелите жени могат да си отдъхнат и да покрият тези части от тялото си, от които визията им не печели. Дамите с XXL размер също могар да се почувстват комфортно, без да са демоде. За джобните гаджета високата талия дава шанс да се издължат. Дотук прекрасно, но все пак има някои основни правила, за да изглеждаме добре и стилно.

Винаги избирайте точния размер

Има достатъчно стилове, при които дрехата може да се носи твърде тясна или обратното - свободно висяща. За да е шик и красива, високата талия трябва да е вашия размер. Ако панталонът е твърде провиснал, ще изглежда като дънките на мама. Това все пак може да е подходящо за шорти и панталони, но полите по-голям размер добавят излишен обем на дупето или други издутини, където не искате да ги има.

Помислете какъв топ ще сложите

Нюйоркският стилист Сара Купър, казва, че основното е високата талия да не се покрива с нещо обемисто отгоре. Талията трябва да бъде тънка. Тогава целият тоалет ще изглежда перфектно.

Спомни си, че си момиче

Тиа Ууд горещо препоръчва в допълнение на панталона или полата с висока талия да се купи един добър сутиен. Това ще придаде на фигурата момичешки и младежки вид. Идеята е да получим силует "пясъчен часовник".

Височината е много важна

Поли и панталони с висока талия се носят само с високи токчета.  Този стил не позволява балеринки. Вече е старомидно и не стои добре.  Дъното с висока талия е перфектен шанс да се удължават краката.

Подчертана талия

Има един много прост трик да се създаде перфектен акцент на талията. Просто добавете стилен колан. Опитайте различни варианти, по-тъмни или по-светли нюанси и ще видите как целостната визия се променя. Що се отнася до панталоните или шортите този сезон - избягвайте джобове, силуетът трябва да елегантен. Можете да добавите аксесоарите - някой сладък клъч и красива огърлица.

Дори тесните дънки с висока талия искат висок ток
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини