От х:

Днес в x:

Стъклена супер яхта

Яхтите са истинска страст за голяма част от най-богатите хора в света. Притежанието на такъв плавателен съд се приема като символ на просперитет, заможност и луксозен начин на живот.

Новият проект на американския студент Луяк Десаутел със сигурност би изкушил много от богаташите. Те с удоволствие ще се сдобият със стъклена яхта, характеризираща се с красива минималистична концепция.

За дизайна на плавателния съд студентът залага на подредените нива, които създават елегантна и правилна форма на яхтата. Всъщност може да се каже, че до известна степен стъклената яхта е вдъхновена от конструкторите, както и от архитектурата на небостъргачите.

Дизайнът на луксозния плавателен съд е направен така, че да осигурява максимален комфорт и пространство както на гостите, така и на екипажа.

Благодарение на стъклените прозорци от пода до тавана човек може да се наслади на уникални гледки към морето или океана. Интериорът се характеризира с ненатрапчива естетика, точно както и екстериорът.

Десаутел е номиниран за млад дизайнер на годината от Boat International Media, което е още едно доказателство за таланта на младия американец.


 

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини