От х:

Днес в x:

Зодии и здраве: Девите са хипохондрици, мигрената поразяват Овните!

Всички зодии си имат своите слаби места и това важи и за здравословното състояние.Има зодии, които са предразположени към проблеми със стомаха, други страдат от белите дробове.Една от зодиите,които най-често страда от мигрена са Овните.
Представителите на зодия Овен често страдат от главоболие и са особено твърдоглави – докато не се стигне до усложнения не търсят лекарска помощ. Зъбите също са слабо място.
Телците са предразположени към проблеми с ушите и гърлото. Ако са подложени на силен и продължителен стрес, здравето им страда. Не си спадат по лекарите и пробват със самолечение.
Нервите и белите дробове на Близнаците страдат най-често. Тъй като са една от най-приказливите зодии, белите им дробове сякаш не издържат. И тъй като не ги свърта на едно място, краката също им създават проблеми.
Храносмилането на Рака е един от основните проблеми на тази зодия. Това се дължи на тяхната чувствителност и при тях с пълна сила важи това, че стомахът им се свива на топка. Колит, гастрит и язва и чести оплаквания при чувствителните Раци.
Пословичната целеустременост на Лъва го кара да забравя всичко в името на целта и това води проблеми със сърцето и гръбначния стълб.
Девите са хипохондриците на зодиака и това се дължи на факта, че те не могат да живеят без да поставят всичко в ред.
Бъбреците и пикочният мехур са най-податливите на инфекции органи на Везните. Ако загубят почвата под краката си, те започват да страдат. Трябва да внимават и да пазят бъбреците си настинка.
Скорпионът е зодията, при която интимния живот оказва най-голямо влияние и не случайно техните проблеми са най-вече с отделителната и половата система.
Всички здравословните проблеми на Стрелеца се дължат на прекаляване – с храна, работа, алкохол. Това води до проблеми с храносмилането и гръбначния стълб.
Козирогът страда от проблеми с костите и зъбите и трябва да консумира повече калций. Изобщо не си падат по лекарите и човек трябва да е истински магьосник, за да успееш да накараш твърдоглавия Козирог да отиде на лекар.
Водолеят страда от разширение вени и проблеми с кръвоносната система. Ако не се научи да бъде по-спокойни, сте застрашени от астма, алергия и сърдечносъдови проблеми.
Рибите са идеалисти и не могат да понасят критиката, стъпалата и лимфната им система са слаби места, Имунната им система рязко пада, когато са съсипани и това ги прави податливи към редица заболявания.

Източник: chudesa.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини