От х:

Днес в x:

Слава Севрюкова за кармата на България: Ще станем като Швейцария!

За Слава Севрюкова великата Ванга казва, че „що е издумала, ке се сбъдне“

За Слава Севрюкова великата Ванга казва, че „що е издумала, ке се сбъдне“Феноменът Слава Севрюкова казва, че скоро ще свърши лошата карма на България, „най-тъмно е преди зазоряване“.Тя потвърждава, че страната ни е обременена кармично, още от времето на Аспарухова България.Тъй като по българските земи се проповядва християнството още преди идването на Аспарух, то налагането на бог Тангра обременява страната ни с лоша карма още от създаването си. С идването по тези земи са разрушени християнски храмове и манастири и това се трупа на „сметката“ на младата страна.
Натрупаната карма трябва да се изкупи, казва Слава Севрюкова. Това според нея става с падането на страна ни под османско иго седем века по-късно – висока цена, плаща народът ни – своята религия, идентичност и вяра.
Случилото се с богомилите също влияе силно на кармата на страната ни.
За да се освободим от нея, трябва да направим това, което не сме успели да направим в миналото. Народът ни трябва да храни духа си, а това, че не го правим, ни обременява допълнително, казва феноменалната Слава Севрюкова.
Тя казва, че когато част от страната ни се откъсне ще свърши и лошата карма. Чак тогава ще настъпи подобрение. Не икономиката, а Духовността и Вярата ще спасят страната ни. Трябва да търсим Светлината, да не се подаваме на леността, към която е склонен българинът. В стремежа към материалното, забравяме Духовното и за това сме в недоимък. Но този тежък период е към края си, като Швейцария ще станем, казва тя.

Източник: chudesa.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини