От х:

Днес в x:

Да помогнем на Николай!

Снимка: "Да помогнем на Николай!"

240 лв. е сумата от дарителските sms-и за лечението на Николай Иванов, пратени през месец март. Към момента Ники се чувства добре и има сили да върви смело напред. Предстоят му преглед със скенер и изследвания в Испания.

През 2011 г. на младия мъж от Асеновград бе поставена диагноза "Тежка форма рак на дебелото черво". От септември 2012 г. той се лекува в Клиника на Университет Навара, Памплона, Испания. Резултатите са оптимистични. Цената на лечението е 140 000 евро. Николай е успял с помощта на близките си да изплати над 60 000 евро. За останалата сума и за продължаване на лечението се нуждае от помощта на дарители.

Към благотворителните изяви в подкрепа на асеновградчанина се включват и музикантите от Конушенски народен оркестър, които ще изнесат концерт на Гребната база в Пловдив на 15 май от 19 часа.

Каузата е една - да върнем усмивката и щастието на Николай! Затова нека се активизираме и му покажем, че хубавото тепърва предстои.

Изпратете sms с текст на латиница DMS NIKOLAY на Единен дарителски номер 17 777 или Дарителска банкова сметка: Титуляр: Николай Владимиров Иванов Банка: ОББ IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 BIC: UBBSBGSF

За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лев. За потребители на предплатени услуги цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини