От х:

Днес в x:

На крилете на успеха: Стойчо носи късове от победоносния ЦСКА в Хасково

Стойчо Младенов отново ще се срещне с хасковските екзекутори

ЦСКА стартира първенството като куцо пиле, после заигра като пиле, а напоследък изглежда като петел, наперил гребен. Подобни коментари на НЕфенове на армейците съпътстват смайващата победоносна серия на изглеждащият много закъсал отстрани армейски клуб. Там нямат пари, нямат играчи, а комай нямат и визия за краткосрочно бъдеще, при все още висящият лиценз на отбора. Но имат победи, при това престижни. Червените взеха толкова пъти скалпа на вечния враг Левски, че феновете вече забравиха кога са падали за последно от сините. ЦСКА удари и Литекс, а в последния кръг тресна и Ботев, в който парите на Цветан Василев са в изобилие, но здравия разум и ботевисткия дух-не. Стигна се дотам, че играчи на армейците се размечтаха за титла въпреки 8-точковото изоставяне от Лудогорец. На крилете на победоносния ентусиазъм, Стойчо известен още като Тройчо/след 3:0 срещу Левски/ идва в понеделник в Хасково да предлага акции на победния ЦСКА.

Треньорът на армейците е по лична покана на шефът на местния фен-клуб Екзекуторс Иван Ангелов. Последният спази обещанието си да докарва през ден червени легенди в Хасково за кеф на верните армейски фенове. Тук бе бившия национален селекционер Пламен Марков, най-добрия червен голаджия на всички времена Петър Жеков и най-техничния на всички времена-Димитър Якимов. Темата е една-закупуване на ценни книжа. Явно има ефект, след като кметът на Димитровград Иво Димов обещал, че ще си купи акции на армейците, без да е известен че им е върл фен. Димов също така предложил и Стойчо да е почетен димитровградчанин, предвид първите стъпки на Младенов във футбола, които са били именно в Димитровград.

Срещата на Стойчо Младенов с фенове и бизнесмени от региона ще се проведе в понеделник от 18 часа в хотел Родопи Хасково.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини