От х:

Днес в x:

Камерън Диас: Ако някой си мисли, че не са му изневерявали, просто не знае кога е станало

Камерън Диас не би се примирила с изневяра и веднага би напуснала неверника.

Актрисата сподели отношението си към изневерите, докато представяше новия си филм "Другата жена" на изложението "СинемаКон" в Лас Вегас. Според нея всички са се сблъсквали с изневяра, а ако мислят, че не са, просто не са разбрали кога се е случило това.

Що се отнася до раздялата на приятелката й Гуинет Полтроу с Крис Мартин, Камерън Диас каза, че й се възхищава на смелостта, както и че двамата са положили много усилия да спасят брака си.

Според нея те са много добри приятели и прекрасни родители, които съвсем съзнателно са решили да променят живота си. Двамата правилно са огласили развода си, защото "всички се интересуват и те им казват истината".

За филма "Другата жена", който трябва да се появи по големите екрани идното лято, Камерън Диас дели снимачната площадка със сексбомба от калибъра на Кейт Ъптън. И това е истинско предизвикателство за 41-годишната блондинка, която обаче по никакъв начин не ревнува партньорката си.

"Хората постоянно ме питат дали не се притеснявам от факта, че вече съм на сериозна възраст и ще ми е трудно да се преборя за интересни роли, коментира още тя. - А истината е, че за една актриса най-добрите роли идват точно на тази възраст. Наивните девойки вече не са толкова интригуващи за зрителите, колкото бяха някога, когато аз ги играех, докато бях много млада".

 
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини