От х:

Днес в x:

Кой каза последните думи от изчезналия полет 370 (видео)

В десетия ден от изчезването на фаталния полет 370 от Куала Ломпур за Пекин всеки потвърден факт предизвиква само още въпроси. След като стана ясно, че са претърсени домовете на пилотите, цялото внимание се насочи към тях и всички се питат, кой от тях е осъществил последната връзка.

Малайзийските авиолинни разкриха, че втория пилот, Фарик Абдул Хамид, е последният човек, изпратил съобщение на земята от пилотската кабина, съобщи The Telegraph. Думите му, цитирани от всички медии са били: "Добре, лека нощ" ("All right, good night") Днес стана очевидно, че това се се случило след като системата за комуникации е изключена.

Досега няма нищо подозрително около неговото минало - той е на 27 и очевидно планира да се ожени за своята приятелка пилот.

Видеото е запис от камерите на летището, вижда се проверката на двамата пилоти преди да се качат за полет 370. Двамата не са отправяли искане да летят заедно.

В знак на почит към изчезналите пасажери и екипаж, авиолиниите на Малайзия смениха номера на полет MH 370 от Коала Ломпур за Пекин на MH 318, обратният полет MH 371 стана MH319.

Малайзия "стесни" търсенето до два огромни коридора - северно от Мианмар до Узбекистан, и южно от Австралия до Индонезия.

Малайзийските власти казват, че продължава да няма терористи, които да поемат отговорност. Докладите, че самолетът е летял ниско към момента също не са опровергани и се приемат за опорна точка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини