От х:

Днес в x:

Кокошкар пребори СОД за 2 минути

Съпругата на собственика показва разбитата врата

Хасковски апаш действал като истински Худини*, след като само за 2 минути разбил желязна врата на павилион и обрал стока за 1500 лв. Поне за толкова време от СОД уверявали, че патрулката им е пристигнала на пресечката на Кърджалийска и Лонгоза, където се намирал охраняваният със сигнална техника павилион. Сръчният апаш вече го нямало, липсвали и /70/според полицията/, 300 /според обраните/, кутии с цигари. „Какви 70 кутии, липсва целия щанд, а беше препълнен“, вбесено обясни съпругата на собственика Данчо Минчев. Заедно с продавачката тя правеше днес пълна ревизия на павилиона, за да види дали не липсва още нещо.

По думите на живеещи в съседните блокове алармата е пищяла поне 10 минути, преди да дойдат охранителите. „Каса не се разбива за две минути, тоя е направо магьосник“, иронизираха съседи на пострадалата. Жената пък отнесе кражбата към 3.30 сутринта, понеже на толкова спрял иначе работещият часовник в павилиона. Бил бутнат на земята в суматохата. Павилионът бил обиран за трети път през последните 1-2 години, но сега щетите са най-сериозни, казаха ужилените.

Г. Христов

*Хари Худини е считан за най-великия илюзионист за всички времена. Измъквал се от затворени с катинар помещения, докато бил окован с белезници.

Според СОД, обирът е станал за две минути
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини