От х:

Днес в x:

Международен Вегански фестивал във Варна

Мястото за 14-ия Международeн Вегански Фестивал е 3-звездният хотел Персей във Варна, на 250 м. от морския бряг и само на 5 км от центъра на гр. Варна в непосредствена близост до магистралата за к.к. Златни пясъци, с достъп до редовен градски транспорт на 200 м. до хотела.

14-ият Международен Вегански Фестивал ще се проведе от първия уикенд през юни 2014 г., като се започне с пристигането и регистрацията на участниците в неделя на 1и юни, до заминаването в неделя вечерта на 8 юни.

Престоят в хотела включва пълен пансион (закуска, обяд и вечеря), с разнообразнo веган меню (без продукти от животински произход).

Мотото на фестивала е “За Хората, За Планетата, За Животните”. В програмата ще бъдат разгледани всички въпроси, свързани с веганска храна, нейните ползи и положително социално и екологично въздействие, включително етични, екологични, образователни и научни аспекти на веганството, в рязък контраст с жестокия неустойчив модел на производство на животински храни и проблемите на здравето и околната среда, произтичащи от употребата и използването на животни.

За резервации до края на месец май 2014 г. (окончателна регистрация), за 7 нощувки в хотел с пълен пансион от неделя 1 юни 2014 до заминаването в неделя, 8 юни 2014 г., общата цена за човек за легло (в единична/двойна стая, в мезонет, или в апартамент) – e 450 €.  Моля, изпращайте Вашите детайли нa: s1oyanov@googlemail.com, призовават организаторите

Деца под 5 г. се настаняват безплатно. Деца на възраст под 12г. заплащат 50% от цената.

Програмата на 14 Международeн Вегански Фестивал ще се занимава с проблемите, свързани с глобалното хранене и здраве, включително етични, екологични, образователни и научни аспекти нa веганството, за да сe отстоява по-здравословна и състрадателнa веганска етика и начин на живот, който да отчита нуждите и интересите на другите. Ползите от рационални навици на хранене също ще бъдат подчертани, както и опасностите от настоящия модел на хранене, който е етично, екологично и социално неустойчив.


 

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини