От х:

Днес в x:

Младежи споделиха ледена любов

Шоуто си имаше водещ


Дузина младежи от хасковския Интеракт клуб и техни връстници от Младежкия център споделиха „Любов на леда“ в шоу измислено продуцирано и осъществено от самите тях. Тинейджърите събраха десетки хасковски двойки и още толкова деца в забавни състезания и игри на хасковската ледена пързалка. За участниците имаше специални награди, за всички балони и валентинки.

Като всяко шоу и това си имаше водещ и няколко генерални репетиции. В техния ход обаче, горещата младежка любов разтопи леда и пързалката протече. Наложи се поддръжката да избутва с гребла огромните локви, а организаторите да поотложат празника за надвечер, за да може леда да „стегне“.

Стягането бе преценено като задоволително към 18 часа. Въпреки това доста от падналите се изправяха от леда с мокри дрехи. Топлото време не позволява качественото поддържане на пързалката обясниха от управата на леденото съоръжение. Компресорите работят до 14 градуса по Целзий, но напоследък било доста по-топло. Дребното неудобство по-никакъв начин не попречи на ентусиазма на Валентиновите следовници. За разлика от редовите дни, днес входът за пързалката бе безплатен.

Г.Христов

...и програма
...и десетки участници
За децата имаше игри
и балони

От младежката любов чак и пързалката протече
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини