От х:

Днес в x:

Екстрасенс убивал клиентки, след като ги прелъстявал

Екстрасенсът Георгий Мартиросян убивал клиентките си, след като ги прелъстявал и спял с тях, информира Утро.ру. Жертви на мага станали три млади жени, които дошли от провинцията да покоряват Москва. Са­­мият обвиняем отрича вината си и твърди, че само е спал с клиентките си.

43-годишният Марти­росян е родом от Тбилиси, като по специалност е готвач, пише в. “Комсомолска правда”. Целителят два пъти лежал в затвора за грабеж. Той решил да стане екстрасенс през 1999 г., след като прочел редица тайни книги, посветени на магическите обреди. Освен традиционните сваляне на проклятие и на уроки и чистене на карма, магът извършвал и достатъчно странни ритуали, допълва Утро.ру.

“Той водел девойките в манастир, където те палели свещи, след това в гората колел овен и капел восък върху гърдите на момичетата. Те пък вярвали, че оттук нататък всичко в живота им ще се нареди”, обясниха от Следствения комитет. Средно за сеанс екстрасенсът вземал по 200 долара. За да увеличи дохода си, той измислил специален обред, при който жените трябвало да оставят всичките си спестявания в неговия дом. Той убеждавал пациентките си клиентки, че след като побае над парите жените веднага ще забогатеят.

Първа жертва на екстрасенса станала 23-годишната Наталия Трапезникова от Нижний Новгород. Девойката дошла в Москва с идеята да стане фотомодел, като донесла със себе си около 30 000 евро. На 21 септември 2011 г. Наталия била открита мъртва във ваната си. “Мартиросян първо сложил наркотик в напитката й, а когато жертвата загубила съзнание, той инжектирал във вената й хероин. Момичето обаче продължавало да диша. Тогава убиецът напълнил ваната и удавил Трапезникова”, разказват следователите. След четири месеца той повторил процедурата със сестрите Наталия и Мария Огракови, в чиято кръв бил намерен хероин, превишаващ 10 пъти смъртоносната доза. Жените пристигнали в столицата от Краснодар, носейки 5 млн. рубли или около 106 000 евро, с които планирали да си купят апартамент.

И в първия, и във втория случай екстрасенсът взел парите на убитите си клиентки, които били и негови любовници. Самият Мартиросян не признава вината си и настоява делото му да бъде гледано от жури съдебни заседатели. Защитата на целителя отстоява тезата, че жените са били заклети наркоманки и сами са виновни за смъртта си.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини