От х:

Днес в x:

Фенове: Не искаме да ни забъркват в политиката

Войводата и Ханко обещават ново начало за феновете на ЦСКА


Може и да е студено за футбол, но не и за страсти. Футболни фенове на ЦСКА се разграничиха едни от други, въпреки общата любов към отбора. Преди 2 дни хасковските “Executors” обявиха сваляне на доверието от ръководството на фен-клуба си, което развихри истинска война във фенските форуми на тема кой е по-заслужил фен на ЦСКА.
Новите лидери на Екзекуторите Ивайло Недев-Ханко и Николай Запрянов по прякор Войводата, пожелаха изяснят намеренията си от трибуната на Haskovo.net и по този начин да приключат с интригите и цепенето на славната червена агитка.

Програмата им е ясна и приета на общо събрание на 18-ти януари. За тези които не пожелали да присъстват, червените правят следната декларацията:


1. Свалихме доверието си от досегашния председател на фен-клуба-Иван Ангелов, заради слаба организация и нулево развитие на фен-клуба, както и за обслужване на чужди интереси.
2. Бе избран нов председател на фен-клуб Executors в лицето на Ивайло Недев и Николай Запрянов.
3. Не желаем! Фен-клуб Executors да бъдем замесвани в личностни или партийни интереси.
4. Не желаем! Името на Димитър Ангелов-Дучето, повече да се свързва с името на фен-клуб Executors
5. Целта на фен-клуб Executors е да обединява феновете на ЦСКА от Хасково и да организира пътувания за мачове и подкрепа на любимия ни ЦСКА.
6. Обръщаме се към всички фенове на ЦСКА от региона, които споделят нашите виждания, че са добре дошли като цленове на фен-клуб Executors или като желаещи да пътуват с нас.
7. Всеки член на фен-клуб Executors получава членска карта, която му осигурява предимство и отстъпки при пътувания и закупуване на фен-артикули.
Ние сме самостоятелна и независима организация, чиято цел е само и единствено подкрепа на любимия ни отбор.
„Нашата вярност е нашата чест - ЦСКА завинаги!

Патетичната декларация е в отговор на развихрените обвинения, че част от заклетите фенове на армейците са всъщност неблагодарни и подриват авторитета на любимия клуб.

Пожелахме да изясним същността на проблема.

Не искаме феновете и агитките да бъдат забърквани в партийни проекти, уточни председателят Ивайло Недев-Ханко. За пример за злоупотреба с агитките бе даден миналогодишната среща на цесекари с депутата Емил Димитров в Етрополе. Вместо спасение за изпадналия в криза червен гранд, се разисквала политическа подкрепа за определена партия. Срещу един мохабет и няколко обещания.

Нямаме нищо против хората в политиката, но не и намесването на политиката във футбола, уточни доайена на хасковските фенове на армейци Джазо. По думите на феновете - бунтовници, старото ръководство правело точно това. Заради което и Дучето вече бил бивш лидер на цесекарската агитка. Но пък Хасково оставало известно като „негова територия“. Което за новите Executors изглежда непоносимо. Феновете пожелаха да уточнят, че не са ги купували с евтин или безплатен транспорт за мероприятия. Нещо повече, дори и на организирани посещения са си плащали при това на цени, от които организаторът и техен бивш шеф Иван Ангелов е бил на печалба. Пример-пътуване до София с бус излиза 150 лв, а 16-те фена събрали по 20 лв-320 лв. Това нито е безплатно, нито е тънко. Проблема е, че и това го нямаше напоследък и всеки се спасяваше поединично, обясниха феновете.

Новият клуб е ново начало за хасковските привърженици на ЦСКА, заричат се феновете.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини