От х:

Днес в x:

Как се случва влюбването според две второкласнички

Влюбването е тема, която вълнува много поети, певци и писатели. Но не само тях. Две второкласнички от Бостън имат своя собствена представа как се случва любовта.

Писателят Тед Шейнман от Северна Каролина публикува в Twitter  снимка на ръководството, състоящо се от 24 стъпки, което е ръчно написано от две ученички от бостънско училище, където преподава сестра му.

Магията според двете момичета започва с "взирането" един в друг. След това започвате да ставате по-близки, докато не стигнете до трета стъпка – поканата за първа среща. Любопитно е, че четвъртата стъпка гласи "отиваш в леглото му", а четири стъпки по-надолу се намират танците и първата целувка.

Стъпка седем, девет и 14 са оставени празни по неизвестни причини. Изненадващо е, че челните места според малките момичета са заети от секса. Той отново е поместен в списъка под номер шест, този път като "събличаш се и отново правиш секс". Според специалисти изкривената представа на малките момичета за любовта се дължи на телевизията и филмите.

"Изглежда младите хора имат изкривен поглед върху това как се случват събитията в една любовна връзка. А за романтика въобще да не говорим", обясниха психолози. Експертите обаче определят момичетата като "мечтателки", заради честта употреба на думата "завинаги" в бележката им. Може би все още има надежда за моногамията.

Източник: БГНЕС

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини