От х:

Днес в x:

На 09.12: Секси утро, консервативен следобед

Времето на 9-ти декември предлага да бъдем приятно разсъблечени поне през първата половина на деня. Ще бъде слънчево, закачливо и почти пролетно. Вятърът ще отсъства, а и да ги има, облаците няма да са повод за безпокойство. По някое време ще стане даже и топло, след като към обяд се достиген температурния максимум от плюс 10 градуса. Идеално условия за нов живот на вече заточените в гардероба тънки дрешки.

За съжаление не трябва да се прекалява с разсъбличането. В следобедните часове времето ще започне да ни се мръщи. Облачността ще се увеличи до значителна, ще духа неприятен западен вятър, който ще ни принуди да се заушим. Вечерта пък ще трябва да се бронираме зад дебелите палта, защото термометрите ще паднат до крайно неприятните 2-3 градуса под нулата. Поне няма да ни трябва чадър. Синоптиците са сигурни че ще вали, ама друг път.

Точно днес в планините ще е доста неприятно заради бурния северозападен вятър. Ще бъде и доста студено около – 5 градуса. Очакват се превалявания от сняг вечерта.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини