От х:

Днес в x:

Красиво видео показва колко е красиво да правиш нещо красиво

Веригата универсални магазини John Lewis във Великобритания е известна с големия бюджет на рекламата си за празниците, която правят в партньорство с Adam & Eve/DDB (компания за реклама дизайн, цифрова и социална медиа)

На Острова са винаги леко иронични, а сега се подсмихват заради празнично-сълзливо-сърцераздирателната песничка в рекламата. Изглежда приказният сюжет не е много понятен и хората се питат какво в същност означава всичко това. В крайна сметка Би Би Си дори се опитва да тълкува рекламата, като привежда десетина възможни версии какво бихме могли да разберем от цялата тази сладка хубост. Че е красиво, никой не спори.

Видеото тук е за създаването на клипа. Вместо да използва стандартна анимация, творческият екип избира много по-сложна и отнемаща много време техника - тя е хибрид от ръчно рисувана анимация и стоп моушън анимация. Мейкингът показва впечатляващи детайли от създаването на героите и приказната атмосфера на коледната реклама. Във всеки случай, едва ли на някой ще убегне какво точно означава това. Създаването на нещо хубаво и непознато досега лесно печели симпатии. Според It’s Nice That мейкингът е много по-хубав от самата реклама.

Иначе самата реклама разказва за две животинки, които никога не са виждали Коледа. Обаче празничният дух е толкова силен, че мечката този път не проспива най-хубавото време от годината. Ето я и самата реклама на John Lewis, с която по традиция на Острова стартират коледните празници.

John Lewis - The Bear & The Hare from Blink on Vimeo.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини