От х:

Днес в x:

Каква е твоята цел в живота според зодията ти?

Сигурно сте чували, че всеки си има цел на този свят. Звездите също са на това мнение. Дори се смята, че ако действията ви са насочени към други неща, а не към вашата мисия, то никога няма да се чувствате удовлетворени и пълноценни. Така че, мили дами, ако искате хармония и щастие, вижте към какво трябва да се стремите според вашата зодия. На някои от вас може би тези роли няма да им харесат, други ще отрекат, че се отнасят за тях. Но астрологията е категорична! Може пък да пробвате за малко да следвате вашата отредена цел. Току-виж ви се отрази отлично.

 Овен

Жените Овен са тук, за да се борят за своите каузи и каузите на близките си. Те не бива да се предават и не бива да позволяват някой да ги манипулира и сломи. Или с други думи, това са жените войни.

 Телец

Тези дами имат мисията в бурните морета да създават прекрасни и спокойни острови. Тоест, те трябва да се стремят към семейния уют, подреждането накрасив дом, баланса между семейство и кариера. Общо взето целта им е да показват, че жената може да бъде нежна и успешна навсякъде.

 Близнаци

Вие сте тук, за да комуникирате и да свързвате хората. Да действате бързо и да имате решение за всяка ситуация. Ще е добре от време на време да взимате някой под крилото си и да го обучавате на всичко, което можете и знаете.

 Рак

Жените от зодия Рак са пазителките на морала, семейството и традициите. Те са любящите и всеотдайни майки, верните съпруги. Трябва много сериозно да приемат и изпълняват своята съдбовна цел, защото стабилността на обществото до голяма степен зависи от тях.

 Лъв

Лъвиците имат за цел просто да бъдат кралици! Блестящи, уверени, будещи респект и възхищение. Те трябва да управляват със замах и да насочват останалите към мащабни хуманни каузи и духовно развитие.

 Дева

Това са деловите и трудещи се жени. Качеството на тяхната работа е основа за материалната стабилност на близките им, а дори и на обществото. Те трябва да бъдат пример със своята почти перфектност и подреденост на мисли и действия.

 Везни

Жените от зодия Везни трябва да бъдат муза. Те имат усет към естетичното, могат да разговарят с всеки и трудно лицемерничат. С тези си качества те вдъхновяват (а понякога направо провокират) всички около тях да постигат все повече и повече и да се развиват като личности.

 Скорпион

Скорпионите са солта на живота. Фатални, изкусителни, неразгадаеми жени. Тяхната цел е да карат въображението ти да работи и да ти показват, че всяко сладко, греховно нещо си има своята цена. И трябва да си абсолютно сигурен, че можеш да я платиш.

 Стрелец

Това са жените жрици, мисионери, идеалисти. Тяхната цел е постоянно да показват, че животът може наистина да бъде прекрасен. Малко ще им е трудно, защото често ще ги смятат за наивни. Но те не бива да се предават!

 Козирог

Ролята на тези жени е да бъдат директори. Буквално! Те винаги трябва да се стремят към ръководните постове, защото знаят как да движат една организация. Могат да казват кое как да се направи, но не бива да се опитват да мотивират. По-добре някой друг да свърши това вместо тях.

 Водолей

Дамите от зодия Водолей трябва да бъдат… анархисти! Тоест никога да не позволяват някой да ги слага в рамка. И постоянно да показват на останалите, че правилата могат и да се нарушават и не е нужно да живееш като безволев робот.

 Риби

Целта на Рибите е най-трудна. Те трябва да са пример за идеалната жена– мила, романтична, добра домакиня, добър партньор, успешна в службата, грижовна майка, нежна любовница… Но пък в тях има достатъчно мъдрост и ум, за да намерят начин да се справят.

Източник: http://www.beu.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини