От х:

Днес в x:

14 °C

Шеф на закусвалня отвлякъл студентка и я изнасилвал 17 месеца

В Индия студентка разказа как е била отвлечена, измъчвана и многократно изнасилвана в течение на 17 месеца от собственик на закусвалня, който сложил дрога в храната й. 20-годишната изчезнала от дома си в Хайдарабад през април 2012 г. и успяла да избяга едва по-рано този месец. Новината за отвличането и изнасилванията предизвика масови протести по улиците на Хайдарабад. Над 15000 се присъединиха към онлайн кампания в подкрепа на момичето. Собственикът на закусвалнята в Колеж ТРР Сатияпракаш Сингх е арестуван. Случаят ще бъде разглеждан въз основа на стриктните закони на Акта Нирбхая, който бе приет по-рано тази година след груповото изнасилване и убийство на студентка в автобус на градския транспорт в столицата Ню Делхи. Миналата седмица четирима от изнасилвачите на студентката бяха осъдени на смърт чрез обесване. По думите на студентката, Сингх е смесил в храната й някакъв вид дрога, след което я отвел в апартамент, където я изнасилвал и измъчвал, докато тя била окована с каиши. По време на ужасяващия кошмар, продължил 17 месеца, по думите на студентката, полицаи посетили веднъж апартамента след оплакване на съседи. Но вместо стражите на реда да й помогнат, тя също я изнасилили по предложение на Сингх. Жертвата разказа още, че прекарала първия месец от заточението си в един апартамент, след което Синг я преместил в друг апартамент с помощта на своя позната. Студентката твърди, че той й разказвал как е изнасилвал и убивал мюсюлманки преди да я плени, и че е закрилян от влиятелни приятели. В жалбата до полицията пише: „Той казваше, че аз съм му петата мюсюлманка, която той изнасилва, ще убие и ще изхвърли в реката. Той твърдеше, че баща му е бивш служител в отбраната, а брат му е адвокат, който винаги го спасява да не попадне в мрежата на полицаите“. През май 2012 г. момичето успяло да открадне телефона на Сингх и да се обади на брат си. Семейството й веднага отишло в полицията, но полицаите не си мръднали и пръста, за да разследват техните твърдения. Студентката успяла най-накрая да избяга на 4 септември тази година, когато Синг се напил като кирка и забравил вратата отключена. По време на кошмара момичето също забременяло и било принудено да абортира. Нейната история е последният ужасяващ случай на изнасилване в Индия. Миналите дни стана известно, че чистач на коли на градския транспорт в Мумбай е изнасилил 4-годишно момиченце. Финансовият център Мумбай се смята, че е по-безопасен за жените, отколкото Ню Делхи, но това не попречи да бъде разтърсен от изнасилването на фотографка през август. Младото момиче бе зверски изнасилено, докато е изпълнявало курсов проект в града заедно с колега.

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
30 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
30 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
30 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
30 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
30 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
30 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
30 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
30 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
30 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
30 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
30 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
30 май 2020
Последни новини