От х:

Днес в x:

10 °C

Шеф на закусвалня отвлякъл студентка и я изнасилвал 17 месеца

В Индия студентка разказа как е била отвлечена, измъчвана и многократно изнасилвана в течение на 17 месеца от собственик на закусвалня, който сложил дрога в храната й. 20-годишната изчезнала от дома си в Хайдарабад през април 2012 г. и успяла да избяга едва по-рано този месец. Новината за отвличането и изнасилванията предизвика масови протести по улиците на Хайдарабад. Над 15000 се присъединиха към онлайн кампания в подкрепа на момичето. Собственикът на закусвалнята в Колеж ТРР Сатияпракаш Сингх е арестуван. Случаят ще бъде разглеждан въз основа на стриктните закони на Акта Нирбхая, който бе приет по-рано тази година след груповото изнасилване и убийство на студентка в автобус на градския транспорт в столицата Ню Делхи. Миналата седмица четирима от изнасилвачите на студентката бяха осъдени на смърт чрез обесване. По думите на студентката, Сингх е смесил в храната й някакъв вид дрога, след което я отвел в апартамент, където я изнасилвал и измъчвал, докато тя била окована с каиши. По време на ужасяващия кошмар, продължил 17 месеца, по думите на студентката, полицаи посетили веднъж апартамента след оплакване на съседи. Но вместо стражите на реда да й помогнат, тя също я изнасилили по предложение на Сингх. Жертвата разказа още, че прекарала първия месец от заточението си в един апартамент, след което Синг я преместил в друг апартамент с помощта на своя позната. Студентката твърди, че той й разказвал как е изнасилвал и убивал мюсюлманки преди да я плени, и че е закрилян от влиятелни приятели. В жалбата до полицията пише: „Той казваше, че аз съм му петата мюсюлманка, която той изнасилва, ще убие и ще изхвърли в реката. Той твърдеше, че баща му е бивш служител в отбраната, а брат му е адвокат, който винаги го спасява да не попадне в мрежата на полицаите“. През май 2012 г. момичето успяло да открадне телефона на Сингх и да се обади на брат си. Семейството й веднага отишло в полицията, но полицаите не си мръднали и пръста, за да разследват техните твърдения. Студентката успяла най-накрая да избяга на 4 септември тази година, когато Синг се напил като кирка и забравил вратата отключена. По време на кошмара момичето също забременяло и било принудено да абортира. Нейната история е последният ужасяващ случай на изнасилване в Индия. Миналите дни стана известно, че чистач на коли на градския транспорт в Мумбай е изнасилил 4-годишно момиченце. Финансовият център Мумбай се смята, че е по-безопасен за жените, отколкото Ню Делхи, но това не попречи да бъде разтърсен от изнасилването на фотографка през август. Младото момиче бе зверски изнасилено, докато е изпълнявало курсов проект в града заедно с колега.

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
24 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
24 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се концентрирате върху нещата, с които бихте подобрили живота си. Сред тях са явявания на изпити, образователни и други програми, повишаващи квалификацията ви. Деловите начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите.
24 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Мнозина от вас обмислят нови сфери за действие. Работата в екип ще се стимулира и заедно ще ускорите приключването на печеливш проект. Не забравяйте близките си, зарадвайте ги с жест на внимание. Повече физическа активност ще ви се отрази тонизиращо, не се щадете. Любовни обяснения.
24 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Резултати от работата ще ви удовлетворят, но умората ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. Наред с това ще трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Бъдете търпеливи, запазете добрия тон и всички ще останат доволни. Личен проблем ще ви отведе на друго място и накара да станете дискретни.
24 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Имате всички основания да се надявате, че трудът ви ще бъде оценен и съответно възнаграден. Финансовите придобивки ще ви удовлетворят. Любовни авантюри, но не се увличайте твърде много, ако желаете да продължавате в същия дух. Възможно е неприятен за вас човек остро да ви провокира. Запазете добрия тон.
24 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ако се чувствате уморени и ви липсва активност, не се насилвайте. Ще се заредите с енергия, правейки онова, което ви носи наслада и запълва духовните празноти в душата ви. Пътуванията също биха ви се отразили обновяващо на духа, ако разбира се го желаете. Каквито и възможности да имате си осигурете пълноценна почивка и достатъчно сън.
24 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Удовлетворени сте от делата, с които се занимавате напоследък. Положихте доста усилия, които съвсем естествено биват възнаградени. Сериозни финансови постижения ще повишат самочувствието ви. Можете да си позволите отдавна отлагани покупки. Сега е момента за инициативи от всякакво естество.
24 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добро настроение и без да изпадате в крайности ще общувате и създавате полезни контакти. Денят е подходящ за пътувания или начало на сериозни промени. За някои те са свързани с професионалната им заетост, смяна на едно работно място с друго, стартиране на голям проект или нова връзка.
24 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Работата ви днес ще бъде свързана с получаване и обмен на информация. Добре ще е ако запазите спокойствие в напрегната ситуация и съвместно с колегите си намерите най-подходящия начин на действие. Печелите време с нещо, което сте свършили преди определения срок. Ваш приятел ще ви помоли за съвет, опитайте се да му бъдете максимално полезни.
24 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят не е подходящ за силни изяви и други активности, а предразполага към размисъл, смирение и блага дума, които биха свършили по-добра работа. Ако сте в позиция на търсещи, това е печелившата формула, но и не само за този случай. Всичко ще си дойде на мястото, стига да вървите напред с разума, да се вслушвате в интуицията си и почитате вярата си.
24 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Взаимоотношенията в семейството ще ви носят повече сигурност, взаимното доверие, доказало се през годините е факт, който не подлежи на съмнение. Постигнали не малко, ще споделяте преживяванията си с близки или приятели вечерта.
24 окт 2019
Последни новини