От х:

Днес в x:

Татуиран левскар ще плаши ЦСКА в мачовете с Хасково

Василев с първа тренировка на Ямача

Богато татуираният софиянец Ивайло Василев подписа договор като вратар на ФК „Хасково“ за следващите три месеца. Юношата на Левски ще изкара пробен период на Ямача и ако хване око, ще пази вратата на местния отбор. Привличането на вратаря не означава, че не сме доволни от Емил Данчев /титулярния страж/, но когато има травма, както е в момента, трябва да разчитаме на друг, обясниха от треньорския щаб на отбора.

22-годишният Василев изглежда респектиращо със своите 190 см. Допълнително ще стресира нападателите и със страховитите си татуировки, които покриват целия му торс и стигат до китките на двете ръце. Както повечето от талантите на синята школа, не получава шанс за пробив в титулярния тим и разтрогва по взаимно съгласие. От ръководството на Левски пък публично изреваха от своите вратари - не ги бивало, и затова купиха хърватин. „Откакто дойде Сираков, всички вратари станаха слаби. Това са същите хора от миналата година. Как така тогава бяха добри, пък сега не ги бива“, коментира Василев. Той бе категоричен - в Левски затриват талантите си. Затова ги напуснал - искал да играе.

Личеше си обаче, че е закърмен със синьо мляко. Докато повечето от съотборниците му се изказаха предпазливо за двата мача с гранда ЦСКА за купата, Василев бе перде: „Ще ги бием и двата, какво като са ЦСКА?“ Първият мач с армейците е в София на 17-ти септември, вторник, реваншът е след седмица. Василев се надява да играе и в двата.
В Хасково са по-фокусирани в предстоящото дерби на Б група срещу тима от рок столицата на България, Каварна. В момента „Калиакра“ са втори и се считат за претендент за А група. Играят на супер терен, на осветление. Мачът им с Хасково ще е в петък от 17 часа. „По добрите сме, 100 %. Ще ги бием и вие ще го видите на терена. Щото сме местни момчета. Ние сме българският Атлетик Билбао“, отсече капитанът на отбора Недялко Хубенов. Баските от Атлетик Билбао се славят, че залагат само на свои хора - баски. Там легионери не вървят, а мачовете с тях са на кило кръв и метър кожа. С изключение на двама, всички във ФК „Хасково“ са местни кадри.

„Важното е да тичаме. Като изтървем едно положение, ще се открие друго. В бягането му е майката“, обрисува стратегията на терена Хубенов. Треньорът Димчо Ненов пък обяви тактиката - играем футбол и за футбола, пък какъвто резултат дойде.

Г. Христов

Левскарят е перде, кани се да бие ЦСКА
Кап. Недялко Хубенов/вляво/ и треньора Димчо Ненов се канят първо да бият Калиакра
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини