От х:

Днес в x:

Вижте как гола къпеща се жена тероризира спасители (видео)

Киевските спасители извадиха от река Днепър гола къпеща се жена, която в продължение на около десет минути отказваше да напусне водата и бягаше от сътрудниците на спешното ведомство. 

За това, че в реката има жена, в спасителната служба се обадили очевидци. Те предали на спасителите информация, че жената се справя лошо със силното течение на Днепър.

Когато сътрудниците на министерството на извънредните ситуации пристигнали, те приближили до жената и видяли, че тя е напълно гола, съобщава Lenta.ru. При това голата плувкиня отказвала всякаква помощ, и то доста агресивно, опитвайки се да отплава от спасителната лодка. Служители на спешното ведомство в крайна сметка успели да я накарат да излезе от водата и да се качи на борда на катера.

На сушата момичето било прегледано от лекари, които установили, че тя се намира в небалансирано психическо състояние. Оказало се, че 28-годишната жителка на Днепропетровск, която дошла в Киев на гости, наскоро прекратила приема на антидепресанти по лекарско предписание. Според лекарите този факт повлиял на поведението на жената.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини