От х:

Днес в x:

Брад и Анджелина осиновяват още две деца

Звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли се надява скоро да увеличи семейството си, като към шестте си деца, добавят още две от Йордания, пише Female First.

Анджелина е взела решение да осиновят дете след като е посетила лагер на сирийски бежанци в Йордания миналата седмица. Любимката на публиката, която усилено се занимава с благотворителност, се надява с това си действие да привлече вниманието към гражданската война в Сирия. По думите на актрисата, цитирани от в. Сън, това да стане майка на сираче от Йордания е нейният чоевшки начин да помогне на нуждаещите се, пише още tv7.bg.

Семейството се надява, че приятелството на актрисата с кралицата на Йордания, Рания, ще ускори процеса на осиновяването. Според приятели на двойката, това, че близнаците им са вече четири-годишни, кара звездните родители да стискат палци скоро да си имат и друго бебе.

38-годишната Анджи, която наскоре преживя двойна мастектомия, и 49-годишния Брад се грижат за шест деца - четири-годишните Нокс и Вивиан, както и с две години по-голямата Шайло, са биологично техни, а Мадокс, Захара и Пакс - са осиновени, съответно от Камбоджа, Етиопия и Виетнам.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини