От х:

Днес в x:

Имате лош късмет? Вижте как да се отървете от него!

Вземете най-старата си дреха, сгънете я като плик за писмо и я зашийте с нова игла с 13 бода, като използвате черен конец, купен в първия четвъртък на месеца. Нямате късмет? Или просто напоследък не ви върви особено? И то във всички начинания? Е, време е да се отървете от тази прокоба! За това ще ви помогнат някои магически хитринки.

Всеки ден след сън повтаряйте на глас: „Никой няма да пробие моята защита, днес късметът ще е с мен! "

Когато спре химикалката ви или се счупи моливът, с който пишете, преди да започнете да пишете с нов, кажете: „Късмет, ти си винаги с мен! "

Преди да отидете на важна делова среща, повторете наум или на глас следните думи: „Гоня лошия късмет далече, да не го виждат очите ми и да не го срещам никога! "

Преди важна среща потъркайте двете си длани, съединете ги така, все едно държите между тях топче. В това положение ги поднесете към устните си, духнете между дланите и прошепнете следното: "Колкото е ярко слънцето, толкова силен да е днес късметът ми!"

Ако ви предстои важна работа, обградете се с магическа защита. Предишната вечер по време на залез-слънце отворете нов пакет със сол, вземете три щипки и ги сложете в дясната си длан. Запалете восъчна свещ и като движите над пламъка й дясната си свита длан, кажете: „Не се страхувам от лошия късмет, разпръсквам го на пътя!" След като повторите три пъти това, отидете на най-близкото до дома ви кръстовище и хвърлете солта пред себе си.

За да се отървете от лошия късмет, измийте лицето си със светена вода. Докато се миете, си кажете, че така се пречиствате от негативна енергия. След това не се бършете, а когато лицето и ръцете ви изсъхнат, полейте дърво с остатъците от водата.

Вземете най-старата дреха от гардероба ви, която не носите отдавна, сгънете я като плик за писмо и я зашийте с нова игла с тринадесет бода, като използвате черен конец, купен в първия четвъртък на месеца. След това остатъка от конците скрийте в тъмно място в източната част на дома си, като предварително ги увиете в парче черно кадифе.

Запалете две восъчни свещи и ги закрепете в центъра на масата. След това вземете плика и след залез слънце го хвърлете в близък контейнер за боклук с дясната си ръка.

Върнете се вкъщи, без да се обръщате. След като се върнете, измийте ръцете си под течаща вода и ги подсушете на пламъка на свещите. След като свещите изгорят, съберете восъка и го хвърлете на другата сутрин на най-близкото до дома ви кръстовище. Така лошият късмет ще ви напусне.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини