От х:

Днес в x:

Снимките на "Междузвездни войни: Епизод 7" започват през 2014

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс намекна, че снимките на "Междузвездни войни: Епизод 7" ще започнат в началото на 2014 г., като разкри, че ще се премести със семейството си в Лондон в края на годината, съобщава сайтът Digital Spy.

"Ако всичко върви по план, ние вероятно ще се преместим в Лондон в края на годината за филма "Междузвездни войни", заяви Ейбрамс на конференция в Лос Анджелис през уикенда. Съобщението идва след като през май беше потвърдено, че ЛукасФилм е постигнал споразумение с британския министър на финансите Джордж Озбърн за снимките на дългоочаквания филм от хитовата поредица във Великобритания, за да се използва новото намаляване на данъците.

"Посветихме сериозно време и внимание на изучаването на корените на "Междузвездни войни" като вдъхновение в процеса на снимане на новия филм. Щастлива съм, че връщането във Великобритания и използването на невероятния талант там е част от този процес", заяви продуцентката на Епизод 7 и президент на компанията ЛукасФилм Катлийн Кенеди. Така тя опита да успокои разтревожените почитатели, които се притесняват, че новото поколение филми от поредицата "Междузвездни войни" ще бъде компрометирано от неотдавнашното закупуване на ЛукасФилм от Дисни.

Режисьорът на всички досегашни филми от поредицата Джордж Лукас отстъпва мястото си на Ейбрмас, но ще остане в продукцията като консултант. За момента се знае, че сценарист на новата лента ще бъде Майкъл Арндт ("Играта на играчките" 3, "Мис Слънчице"), но не се разкриват подробности за историята, нито официалният кастинг за новия филм. Известно е обаче, че той ще излезе на екран през лятото на 2015 г.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини