От х:

Днес в x:

Денис Родман ще дари пари за нов дом на пловдивско семейство! (видео)

Денис Родман ще дари средства за построяване на нов дом на многодетно семейство в Пловдив!  Баскетболната звезда е научил за историята на фамилията от Национално движение "България си ти!".

Малко преди да отпътува от страната, звездата от НБА се срещна със семейство Гелеменови и застана твърдо зад благородната инициатива за набиране на необходимите средства за закупуване на дом, в който да живеят.

Костадин и Мариела Костадинови са безработни от дълго време насам. Бащата изхранва трите си деца като лови жаби и ги продава по заведенията. Многодетно семейство обитава общинско жилище. Преди дни стана известно, че е заплашено да остане на улицата заради дългове за наем, ток и вода. В апартамента в район “Южен” живеят родителите на Мариела. Младите били принудени да се преместят при тях, тъй като преди няколко месеца ги изгонили посреднощ от квартирата заради неплатен наем.

Спортната легенда ще дойде отново в България през април, когато ще участва в Мача на звездите. Тогава той ще направи и дарението за семейството.

"Хората, с които се срещнах тук бяха много мили с мен, приеха ме с отворени сърца, наистина бяха невероятни. Сега обаче ще се прибера у дома при децата си. Аз пътувам много и за мен е трудно, когато се сблъсквам с хора от различни класи", заяви Родман пред ТВ7.

Какво му е направило впечатление за краткия престой у нас?

"Езикът ви е доста труден за разбиране. Опитвах се да разбера някоя дума, но така и не ми се получаваше. Жените ви обаче ми направиха силно впечатление - определено са много красиви!"

Ако видеото под новината не се зарежда, можете да го видите ТУК.

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини