От х:

Днес в x:

Свиленград за пример как се прави е-управление

снимка:Община Свиленград

Свиленград предаде опита си в предоставянето на електронни услуги на 14-та балканска конференция по е-управление.

По покана на организаторите началник-отдела „Информационно обслужване” в Общинската администрация Христина Анастасова беше сред лекторите на форума.

Тя представи стъпките по осигуряването на 28 електронни услуги за гражданите и бизнеса в областите ГРАО, Местни данъци и такси и търговска дейност, Общинска собственост, Устройство на територията, както и Географската информационна система (ГИС) за публичен достъп до информация, свързана с общинската собственост и регистъра на разпоредителните сделки за нейното управление.

Община Свиленград подобри качеството на административното обслужване на гражданите и бизнеса чрез въвеждането на електронни административни услуги и Географска информационна система по реализиран проект “По-добри услуги, по-доволни граждани”, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”. В края на 2012 г. Управляващият орган на ОПАК удостои Община Свиленград с награда за успешното реализиране на проекта.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ma
    Makishima Shogo
    7 -1
    19:27, 13 мар 2013
    Чудно ми кои ще използва тези електронни услуги тук в България има повече пенсионери отколкото млади хора.
  • 2
    Ib
    IBM
    4 -1
    08:35, 14 мар 2013
    Сигурно няма да са такива като тебе, песимисти! Че те пенсионерите вече се научиха да работят с компютри, с банкомати и други електронни устройства. Ти като не можеш, продължавай да се чудиш!
Последни новини