От х:

Днес в x:

Съдят Шарън Стоун

Бившата прислужница на Шарън Стоун Анджелика заведе дело срещу актрисата за грубо отношение и неправомерно уволнение.

На 19 юни 2012 г. домашната помощница си наранила гърба, докато товарела автомобила на холивудската звезда с тежки стоки. Болките ставали все по-силни и Анджелика не издържала и на 28 септември потърсила лекарска помощ. Докторът предписал пълен покой и в никакъв случай да не вдига тежки предмети, за да не се влоши състоянието й.

Но още същия ден Шарън заповядала на прислужницата си да не се скатава и да продължи да изпълнява задълженията си, които включвали и пренасянето на тежки товари. За това й плащали. В този ден имало и други свободни служители, но Стоун не им позволила да помогнат на Анджелика.

На 1 октомври домашната прислужница заявила, че не може повече да върши нормално работата си, заради силни болки в гърба. Стон я нарекла "луда глупачка" и начаса я уволнила, разказва БТА.

Миналия май филипинската детегледачка на актрисата Ерлинда Ерлемен също заведе дело срещу Шарън Стоун. Тъжителката тогава изтъкна, че холивудската прима й нанасяла расистки обиди и се подигравала с религията й. В края на краищата и тя била изгонена, след като й било забранено да говори по какъвто и да било повод с децата, за да не ги "зарази с имигрантски акцент".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини