От х:

Днес в x:

Алексей Петров:Ако Брендо проговори, ГЕРБ ще се взриви!

„Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов е виновен за отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо. Аз съм бил в ареста с този човек, говорил съм с него и ако той си отвори устата и разкаже това, което знае за Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ще стане лошо", това заяви Алексей Петров, минути преди старта на поредното заседание по делото „Октопод".

Петров е категоричен, че Брендо е имал твърде много информация, благодарение на която се е сдобил с амплоато на „кокаинов крал".

По думите му, тази сутрин в предаването на Би Ти Ви Цветанов е проявил непростим цинизъм, обръщайки вниманието не към отвлеченото момиченце, а към баща му.

„Това, което се случи вчера, е доста неприятно, но нека да си припомним все пак кой е Евелин Банев-Брендо", бяха думите на Цветанов тази сутрин.

Алексей Петров гарантира, че докато е бил в ДАНС до 2009 година, не е имало никаква информация, че Брендо участва в международен трафик на кокаин.

За сметка на това той обеща, че ще проговори и ще разкаже много компрометиращи факти за външния министър в оставка Цветанов.

"Ще говоря за пране на пари, защото нали тази тема е актуална сега. Ще стане дума за шестте апартамента на Цветанов, по която тема се замълча услужливо напоследък. За мен това е пране на пари и вътрешният министър в оставка е най-голямата пералня на пачки. Също така ще изнеса и факти за това, как бяха спечелени изборите", каза Алексей Петров.

Източник: Plovdivchanin.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини