От х:

Днес в x:

Кардиологията "светна" като за министър, няма такъв

Новата визия на Ортопедия и Кардиология

Хасковската кардиология, заедно с фасадата на съседното ортопедо-травматологично отделение, светнаха с яркооранжев цвят след прясното боядисване в чест на очакваната министерска визита. По плановете на ръководството на болницата, първото в историята на хасковската МБАЛ отделение по инвазивна кардиология трябваше да бъде открито лично от министър Десислава Атанасова. Отделението вече е готово, но няма министър, който да го открие. Както е известно, миналата седмица кабинетът на Бойко Борисов подаде оставка, а с него си тръгна и здравен №1. 

Пространството обаче продължава да се облагородява. Бордюрите са прясно боядисани в черно и бяло, работници майсторят алеи през градинките. Целият труд няма да отиде нахалост, увериха от ръководството на болницата. Оттам замислят тържествено откриване с участието на шефа на Здравната каса д-р Пламен Цеков тази или следващата седмица.


„По важното е, че отделението работи и лекува хасковлии. За точно месец д-р Орлин Радев /завеждащ Инвазивната кардиология/ е лекувал 100 пациенти“, коментира изпълнителният директор на МБАЛ д-р Славчо Близнаков. По думите му, бройката е повече от посетилите инвазивната кардиология в Правителствената болница в София за същия период.

Г.Христов

Изпълнителният директор д-р Славчо Близнаков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини