От х:

Днес в x:

Въргала с нова операция "Шменти капели"

Влади Въргала по традиция е в тотален екшън. Човекът оркестър започва кастинги за нова версия на прочутите си "Шменти капели". Мошеническо-сатиричната сага е за TV7, предаде Стандарт нюз.

От днес актьорът, режисьор и продуцент стартира разговорите с актьори от различни генерации. Кастингите са планирани за 21, 22, 23 февруари. Хората на Въргала дори пуснаха интифа във Фейсбук - за актриси и актьори между 23 и 60 - на legendatafilm@mail.bg.

Влади мечтае да работи с класици на родното седмо изкуство като Павел Попандов и Филип Трифонов. Двамата засега останаха извън обсега на нашумелите сериали, от което вероятно ще се възползва Въргала. Той мечтае да застане пред камерата и с Любо Чаталов, който се появява епизодично в "Под прикритие" и "Седем часа разлика". От младоците публиката може би ще види Китодар Тодоров и Боби Турбото. Самият Влади също ще се изяви задължително пред камерите, защото образът, на който е цар, е вплетен във всички интриги.

Владислав Карамфилов се надява да заснеме 8 епизода - предистория и продължение на кинолентата. Три паралелни екипа ще реализират три паралелни епохи.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини