От х:

Днес в x:

Зам.-председателката на ОбС с първородна щерка

Евгения и бебе Даниела

Общинският съвет на Хасково умножи редиците си. С ново подкрепление е и Дамската секция на ГЕРБ в Хасково.

Областният координатор на ГЕРБ Младежи Евгения Ангелова и заместник- председател на Общинския съвет, стана тази сутрин майка на момиченце с перфектни мерки-51 сантиметра и 3,450 кг. Бебето на един от най-свежите кадри на формацията в региона, се появи на бял свят в 9,20 часа в Хасковското АГО.

"Патриот съм и много исках  в акта за раждането на детето ми да пише -Хасково. Вярвам на специалистите в местната болница. Някъде прочетох, че имало малко раждания в Хасково, но не мисля, че е така и недоумявам защо  бъдещите майки избират детето им да се появи на бял свят в пловдивските болници. Аз съм доволна, че съм тук.", коментира с благодарност към екипа на  доктор Атанас Стоев, помогнал за раждането на малката госпожица майка й Евгения.

Първородната наследница на Евгения и съпругът й Георги ще е именничка на двамата си дядовци -Даниел и Данчо и ще бъде наречена Даниела. 

Още в първите часове след раждането щастливата майка бе засипана с цветя от организацията на ПП ГЕРБ- Хасково, областният координатор на партията Иво Димов ,народните представители Иван Петров,Фани Христова,Румен Данев и Катя Чалъкова.

Haskovo.net

Първите букети
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини