От х:

Днес в x:

Как да свалим жена според зодията й

Жената Овен

Тя искрено вярва, че там някъде съществува принцът на мечтите й, но това не й пречи да мине и без него. Тя се справя чудесно и сама! Ако искате да я впечатлите, не бързайте с целувката или изобщо с някаква интимност. По-добре да демонстрирате безразличие, тогава тя ще преобърне света, за да си докаже, че е желана. Дори да няма особени чувства към вас. И все пак ще е добре да й правите комплименти от време на време, но нека бъдат искрени и по-семпли.

Овцата трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг. Жените Овен са много горещи и страстни, затова предпочитат схватливи и отстъпчиви партньори. Може да ви се струва, че те са абсолютно лишени от кокетство и са равнодушни към проявите на галантност по свой адрес. Например те не искат да им се подава палтото и да им се отваря вратата. Но! Помнете, че всичко това е само, защото от вас очакват нещо по-голямо. Тялото на Овцата напомня еластична топла топка, косите й обикновено са с тъмен отблясък, а кожата с мургав оттенък. Дори ако в техния род няма южни прадеди...

Жената Телец

Изключително умна и способна, тя не се поддава току-така на всеки мъж. За да ви обърне внимание, трябва да сте винаги чист и спретнат, и да ухаете на хубав парфюм. Никога не й подарявайте изкуствени цветя! Не й противоречете, особено на публично място! Бъдете земен и практичен. И най-важното - с цели и перспективи. Тя не понася мъже лентяи, както и такива с недодялани обноски.

Когато жената Телец има мисъл, тя мисли доста обстойно. Друга характерна особеност: зрялата жена Телец задължително трябва да бъде пълничка. Ако тя не е пълничка, значи нещо не е както трябва. Или просто има за асцендент я Лъв, я Дева, я Везни или Стрелец. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за Телкинята. Трябва да я храните със сникърс и месо, да й давате за пиене сладки напитки. Едновременно с това да я милвате по косите. Ако жената Телец няма всичко това, тя е нещастна и страда. При това съвсем искрено. В паузите може да й разказвате еротични вицове или да й четете на глас нещо занимателно. С големи шансове при нея са бизнесмените и военните.

Жената Близнаци

Ако ви е трудно да се справите с една жена, да видим как ще се справите с 5-6… Както се възхищава на красивата ви усмивка, така след няколко дни ви е обсипала с критики за прическата и дрехите ви. Печеливш ход ще бъде да проявявате съчувствие и разбиране към проблемите й. Обожава флирта! Но ако сте бавна и неактивна личност, просто нямате шанс. Бъдете настоятелни, тя ще ви се отдаде изцяло само, ако я хванете за ръката и никога повече не я пуснете.

С Близнаците всичко се случва леко и нескучно, макар и много рационално. На някои това им харесва, на някои – не. Всичко е до вкус. Въпреки че те понякога изглеждат лекомислени и непостоянни, Близначките са доста пресметливи. Често подвеждат партньора си, проявявайки повишен интерес към неговата персона. При Близнаците такъв интерес може да продиктуван само от присъщата им дълбока любознателност, а не от това, че кроят някакви планове. Под този знак често се срещат гласовити жени, които обичат отчетливо да изразят своето отношение към ставащото с разнообразни думи и звуци. Голямо удоволствие получава от обсъждане на приятели и общи познати.

Жената Рак

Ако не сте спечелили сърцето й, трудно ще влезете в леглото й. Бъдете винаги мил и грижовен с нея. Дори за секунда не си позволявайте да загледате друга жена в нейно присъствие. Точната стратегия е да й носите подаръче при всяка среща. Жената Рак е меркантилна, но никога няма да бъде с мъж само заради парите. За нея чувствата са на първо място. Дори да не го показва, тя има проблем със самочувствието. Трябва постоянно да й повтаряте колко е красива, невероятна и че никога не сте срещали друга като нея.

Присъща на тези жени е вродената способност да се вкопчват. При тях тя е развита до такава степен, че няма никаква надежда за лека раздяла. Те умело обгръщат мъжете със своите изящни клещи, а за наказание за лошо поведение щипват някъде по нежно място. При добро поведение на вас ви е гарантиран семеен уют и вкусно домашно ядене. Ако сте поет - получете възможността ежедневно да се наслаждавате на изучаването на тайните на живота и смъртта, скрити в сивата мъгла в очите на вашата приятелка. Само че следва да се знае, че жените Рак не харесват поетите, които нямат пари. Тях повече ги привлича солидността на партньора и неговата способност да създаде пълноценно семейство. Те са много чувствителни към ритуалните дреболии. Много ревниви, а не рядко биват и коварни.

Жената Лъв

В нея има сексапил поне за три жени. За да ви хареса, трябва да сте по-различен и нестандартен от другите. Тя не обича клишета. Трябва да сте добре облечен и модерен. Ласкайте я с интересни комплименти и подаръци - без значение дали са скъпи, тя ги обожава. Ако ще я водите на театър или концерт, задължително местата трябва да са на първите редове! Хубав трик е да изберете пиеса или филм, където главната героиня се държи точно така, както ви се иска да се държи вашата дама. Жената Лъв подсъзнателно ще влезе в тази роля и поне тази вечер ще я изиграе перфектно.

Понеже търгът тук е неуместен, ще е необходимо да се докаже достъп до тялото по пълна програма. Избраникът трябва да има мъжествена фигура, престижна кола и бляскава репутация в обществото. Няма да минете без серенади под прозореца и дуел със съперника. Винаги уверената в своите сили Лъвица повече от всичко обича всичко да бъде ефектно и драматично като на кино. И нейният партньор трябва да бъде главен предмет на гордостта й. Поне в началото. Достойнството на Лъвицата е в това, че тя никога не мрънка пред силния пол и изобщо не ви закача за дреболии. Лъвиците предпочитат да представят себе си в едър план. И винаги откъм най-добрия ракурс!

Жената Дева

Нежна и женствена отвън и твърда като стомана отвътре. Пътят към тази жена преминава през демонстриране на изключително обожание без нито една критика! Допитвайте се до нея за всичко, фактът, че се интересувате от мнението й, ще я впечатли силно. Трябва да сте със супер изряден вид, без нито една гънка или петно по дрехите. косми по раменете или (не дай Боже!) пърхот са недопустими! И не харчете парите си безразборно пред нея. Не бързайте да я прегръщате и целувате още на първата среща. Говорете премерено и само истината. Тя ще усети фалша от километри. Любовта с Дева укрепва здравето и разширява кръгозора.

Жените от този знак са много интересни. Те много добре знаят правилата. А също така, много добре знаят и как да ги нарушават. Съкровените желания казвайте на Девата не с влюбен поглед и тънки намеци, а в прав текст. След някакъв размисъл вие ще получите обоснован отговор - може би положителен, а може би и нецензурен. Не трябва да се лъжете от непорочно-наперчената външност на Девите. Понякога става така, че младите Деви се срамуват от своята неопитност. За това пак зрелите Девици нямат никакви комплекси и от нищо не се срамуват. Те най-добре от всички владеят различни сексуални техники.

Жената Везни

Пътят към сърцето на жената Везни е само един - малките жестове. Ако ви е споменала, че обича ягоди, не се колебайте да й донесете при следващата среща. Тя е внимателна към детайлите и подобно поведение със сигурност ще я впечатли. Ако сте добър човек, който обича животните и се радва на малките деца, със сигурност ще привлечете вниманието й. Бъдете грижовен и мил с нея. Тя не гледа толкова външния вид, колкото отношението на мъжете.

Жената, родена под знака на Везните, иска да се харесва на всички. Когато се намирате до нея, важно е да разбирате, че сексът и флиртът са съвсем различни неща. Инак безславно ще увехнете от еротични страдания. При избора на постоянен партньор Везните са много взискателни и за да приемат съдбоносно решение, те трябва да почувстват нещо много важно. Те искат мъж, който би ги водил след себе си, при това не само тях, а и всички останали. А също така – партньор, с когото да не изпитват неудобство в присъствието на околните. Трябва да живеете с Везните красиво, комфортно, понякога да подарявате цветя и да носите кафе в леглото. Везните ценят мъжествения темперамент на своята половинка не по-малко от комплиментите и изискаността в общуването.

Жената Скорпион

Изобщо не си мислете, че ще я разтопите с ухажване и красиви думи. Ако не усети, че имате наистина сериозни намерения към нея, просто нямате шанс. Тя харесва силни, страстни и уверени мъже. При положение, че не сте такъв, ще спечелите само презрението й. Най-много я влече забраненото. Така че, хубаво ще е да й покажете, че искате да сте с нея, но в момента нещо ви пречи. Тогава тя сама ще направи и невъзможното, за да бъдете заедно.

Възвишеният дух на Скорпиона – и мъже, и жени, се бори с тялото му. Заради това от този знак изхождат едновременно мощен sex appeal и жестока аура на строг човек, като че ли казваща за това, че ако ще се прави любов, то ще е по сериозен повод. Знакът на Скорпиона се отличава с такива качества като алчност и желание да се прави всичко истински. За това жената Скорпион най-много обича силните мъже – във всеки един смисъл. В еротичните игри Скорпионките са много страстни и не пренебрегват елементите на садо-мазохизма. Жената-Скорпион трябва да се обича дълго и много, в най-лошия случай - скъпо. Преценете своите сили и финансови възможности. Романтиците-вегетарианци, неспособни заради пацифистките си убеждения да прережат гърлото на кокошка, хич и да не се пробват при нея!

Жената Стрелец

Тя не винаги ще ви казва това, което искате да чуете. Водещото при нея е собствената й независимост. Така че не я притискайте и не изисквайте. Правилната стратегия е да бъдете естествен. Жената Стрелец не си пада по игричките. Ако искате да излезете на среща, просто я поканете. Но преди това се постарайте върху външния си вид. Съчетайте добре цветовете и материите, но добавете и нещо леко екстравагантно.

Жената Стрелец гледа не право в целта, а някак си в далечината. И ако там, в далечината, която се вижда зад вас, Кентавърът не вижда нищо интересно, тя няма да има никакъв ентусиазъм в общуването с вас. Това е смесица от префинена дама и небрежна спортистка. При Стрелеца аристократичното благородство се погажда съвсем естествено с простоватата грубост. За да имате непрекъснато до себе си такава амазонка, ви е необходим непрекъснат полет на духа и устремено на някъде движение на тялото. Най-добре да правите любов някъде на плажовете, в междучасията между докладите на научните симпозиуми, а също така сред дивата природа. Най-много я възбужда ловът на партньори. Често след като е достигнала целта си, изпитва желание да се прехвърли на нещо по-труднодостъпно.

Жената Козирог

Тя е много добре възпитана и има изящни маниери. Така че, ако смятате да се държите недодялано и грубо пред нея, единственото, което ще ви позволи, е да измиете колата й. Недейте и да се шегувате с нея, тя не понася закачките. По-скоро разговаряйте по сериозни или глобални теми. Като между другото вмъкнете предложението си да продължите дискусията си на вечеря. Никога няма да ви откаже, ако я поканите на елитно парти.

В ранната си младост Козите са малко сухи. За да започнат да живеят пълноценен еротичен живот, необходимо им е да се „угоят”, да пораснат и да натрупат опит. За тези, които са над 35 такава приятелка на живота може да им се стори доста примамлив вариант. За женене, естествено, може да става и млада Коза, но от зрялата ще получите повече удоволствия. Зрялата Коза освен сексуална привлекателност има още едно уникално преимущество, което е много ценно за домашните и впечатлителните мъже - нейното рамо винаги може да се използва като надеждна опора при различни жизнени неприятности. Незадоволената Коза може търпеливо да крие своята незадоволеност дотогава, докато тя не срещне някой, който действително да й подхожда. Когато той се появи, тя ще прояви настойчивост. Прелъстяването в нейно изпълнение не винаги е изтънчено и изящно, но пък е подплатено материално и добре изчислено по време и място.

Жената Водолей

Ако сте решили да ухажвате жена Водолей, първото, което трябва да знаете е, че тя е не по-малко странна в любовта, отколкото във всичко останало. Това момиче държи на свободата си и ще бъде само с човек, който разбира това. Тя не се интересува толкова от парите ви, колкото от интелекта ви. Колкото по-сложна личност сте, толкова по-големи са шансовете ви. Тя няма да оцени милите ви жестове, нито красивите думи. Единственото, което я впечатлява е загадката. Тук не е достатъчно просто да сте физиологичен мъж. Първо е необходимо да станете Приятел и Съмишленик. Има още едно условие - да бъдете самостоятелен и да се различавате от общата маса със своеобразни индивидуални особености.

Под този знак се раждат не най-чувствителните, но пък най-интересните и непредсказуеми партньори. Те са екстравагантни, обичат свободата си и не ревнуват за дреболии. Проявяват ненатрапчива склонност към феминизъм и нетрадиционни форми на секс. Любовта минава на фона на общи приятели, а понякога и в техните домове или офиси. Редовно ще откривате за себе си новите страни на техния неуловим характер. Любимите цветове на Водолея са от студената палитра на зимния пейзаж. Ярко червените рози са неуместни. Просто се напънете и мислете различно!

Жената Риби

Очарователна, нежна, женствена и мила, тя е истинско съкровище. Никога не си позволявайте да я обидите, дори на шега. Тя е много сантиментална и ще оцени факта, че сте внимателен с нея, въпреки че обича да демонстрира хладна независимост. Може често да я чувате как убеждава другите, че не се нуждае от мъж. Това обаче съвсем, съвсем не е така. Ако сте упорити и не се страхувате да показвате чувствата и отношението си към нея, напълно е възможно да се влюби във вас без да се усети и сама. Харесва силните и непоклатими мъже, които обаче не са загубили момчешкото в себе си.

С жената, родена под знака на Рибите, може да се почувствате като наркоман. Сякаш се потапяте в топла ароматна вана и забравяте за всичко на този свят. Освен за нея, разбира се. Непредвидима и изненадваща. Тези, които губят чувството си за мярка могат един ден да се събудят рано, към 5 часа сутринта, и да се окажат изведнъж изоставени. Рибата е отплувала без никакво предупреждение или дори намек за такова. Тези жени имат изразителни бледи очи, прозрачна кожа (колко те са по-близо до Овена - толкова е по-розова), меко и податливо тяло. Инициативата в живота и в секса са склонни да отдават на партньора си. За 100-процентова жена е нужен 100-процентов мъж.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Mi
    Michelle
    0 0
    20:53, 10 дек 2022
    МОЯТА ИСТОРИЯ.
    Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445. Той е честен и могъщ човек. Търсих помощ навсякъде, само д-р Ogundele помогна най-накрая.
  • 2
    Sa
    Samantha
    0 0
    11:30, 26 апр 2023
    Добър ден съм Саманта Грей:
    Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.
Последни новини