От х:

Днес в x:

Ампутация за красота

Малко са нещата, на които жените се подлагат в опитите си да постигнат съвършения външен вид, които биха ни учудили. Силикон на какви ли не трудно достъпни места, вадене на ребра, инжектиране на съмнителни субстанции… Наскоро обаче набира популярност нечуван досега метод, който цели безпрепятственото носене на обувки с висок ток.

Безстрашни момичета молят да им ампутират малкия пръст на крака! Така стъпалото става по-тясно и влизането му в неудобната и високо издигната обувка - по-лесно.

Според резултатите от проучвания 87% от жените не се чувстват удобно на високи обувки, но продължават с опитите да се задържат на тях, колкото се може по-дълго.

„Имах мазоли и страшни болки, жалва се една от пациентките, решила се на ампутация на малкото пръстче. – Сега, обаче всичко се промени!“

Американските ортопеди алармират, че все повече жени идват с молба за този вид ампутация. Медиците са мнение, че процедурата е опасна и не трябва да се прави с козметична цел, а само ако има сериозни медицински причини за това.

Дамите, обаче, това не ги интересува и смело лягат под ножа.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини