От х:

Днес в x:

Брюнетка и блондинка - новите лица на екрана

Аделина Ангелова и Мариета Вълчева стигнаха до финала на кастинга на ТВ "Аида-Хасково". Млади, амбициозни, образовани и камерата ги обича, затова в старта на телевизионната им кариера, ги представяме накратко, но отблизо. Ще ги виждаме в новините - като водещи или като репортери. Регионалната ТВ "Аида - Хасково" продължава с трансформациите - от понеделник новинарската емисия е от 19:30. Очакваме на екран новите водещи, които ще се редуват през седмицата с Нели Вълканова.

Въпросът какво има в главатa на красива жена винаги е актуален. Всъщност въпросите към Ади и Мариета бяха три - помолихме ги да кажат нещо за себе си, нещо за кастинга, нещо за очакванията си.

Аделина Ангелова, зодия Овен. Току-що завърнала се след дълги години извън страната. 

"...за мен България си остава най-прекрасното кътче. Обичам да рисувам картини с маслени бои и като цяло съм шарена личност.

За мен беше голямо предизвикателство да се явя на конкурса. Радвам се, че ми бе гласувано доверие и се надявам да оправдая очакванията. Всички тук са страхотен екип и бяха неотлъчно до мен, за което им благодаря.

Очаквам занапред да работим с усмивка, да науча много нови неща, да се запозная с нови хора и да представим нови и свежи идеи на зрителите."

Аделина при една от "мисиите", които преминаха кандидатките, и в храма, на друг материал.

Мариета Вълчева. Зодия Близнаци. Също се завръща в Хасково наскоро.

"Годините работа в сферата на туризма ме научиха, че всеки отделен човек и всеки отделен случай са важни.

Кастингът беше предизвикателство, за което с радост мога да кажа, че успешно съм преодоляла.

Нямам търпение да науча всичко и да представя интересни хора и събития на зрителите ни."

Една от "мисиите", които Мариета премина успешно. На втората снимка - с обичайното оръжие на репортера - телефонът

Е, кастингът мина, сега започва истинската битка. Със себе си, с времето, с технологията, с техниката, с институциите. Двете спиращи дъха миньончета всъщност са висшистки, и както стана ясно от краткия ни разговор - с амбиция: искат да станат "като Нели Вълканова". Самата тя подготвя публицистичното си предаване, което трябва да тръгне от новото студио, веднага щом то бъде завършено. Още предавания и рубрики са в начален стадий на подготовка, допълни водещата на ТВ "Аида-Хасково", скоро се надяваме да ги представим на зрителите.

Нели Вълканова, в една от нейните "мисии" днес

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини