От х:

Днес в x:

24-годишна си търси мъж под наем за... чужда сватба

Руската балерина Наталия Осипова

Как да си намерите компания за сватба, ако сте млада дама и в момента ви липсва кавалер? Естествено, по нестандартен начин. Така е решила да постъпи една софиянка, която типично по американски пусна обява в един от българските онлайн оказиони със следното съдържание:

"24-годишна дама си търси интелигентен и чаровен мъж, който да умее да създава добро впечатление в околните. Причината е, че искам да наема такъв човек за мой придружител на сватба на близък роднина. Семейството ми е малко консервативно и иска да имам кавалер. Пишете ми, ако се интересувате от работата, която предлагам".

24-годишната се представила първоначално със снимка на руската балерина Наталия Осипова, по-късно обаче сваля снимката от сайта. Което пък ядоса доста от ползателите на сайта. Въпреки това обявата е разглеждана над 17 000 пъти. Не липсват и предложения на отзивчиви кавалери. "Висок 197 см, 86 кг, на 22 години, снажен, чаровен, мога да се държа подобаващо във всякакъв вид обществени ситуации, много социален, с лекота мога да приема нужната за теб форма или идеал за половинка/кавалер, която търсиш", се казва в едно от тях.Друго пък гласи: "Наде, кога ще е сватбата? Аз живея в Сан Францисцо, но ще се прибирам на 15 декември. На 25 години, в момента необвързан. Вярно от Враца сам, но питай кой искаш, всички ма познават. Ако искаш да говорим и да видиш снимки".Ето още едно, този път от жена: Значи, ако тези дето ти пишат, не те кефят нещо, предлагам собствения си съпруг. Висок, представителен, може да гледа умно и да кима в знак на съгласие. Обучен. Изпран, изгладен и добре гледан. Не смее да пипа, щото ще яде бой. Без заплащане, просто го нахранете добре. При интерес пишете на лични"...

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини