От х:

Днес в x:

Още една мечта - да обереш банка

Да извършат въоръжен грабеж на банка се превръща в "Още една мечта" за четири отчаяни момичета в новия едноименен български филм, който тръгва по кината от 19 октомври.

Комедията, която е едно от най-любопитните български кино заглавия има официален сайт  http://onemoredream.premierstudio.eu и профил във facebook.

"Още една мечта" събира на снимачната площадка български звезди като Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева, Ирена Тодорова, Мария Силвестър, Деян Донков, Златка Димитрова, Силвестър Силвестров, Владислав Петров Койна Русева, Диляна Попова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова.

Четири жени, стигнали дъното на отчаянието, са готови на всичко, за да изплуват отново. Обединени от желанието си да се справят с тютюнопушенето, което само повърхностно изглежда решение на по-дълбоките им емоционални проблеми, те се събират в мини общество, което ги провокира да откажат цигарите, като мечтаят.

Тогава се ражда общата им мечта - да ограбят банка. Доколко мисията на една изоставена съпруга, момиче с проблемни родители, презадоволена дъщеря и бурна купонджийка - особено с помощта на нереализирал се режисьор на филм именно за банков обир - може да бъде успешна, проследява филмът на режисьора Николай Мутафчиев и продуцента Силвестър Силвестров.

Ако една мечта противоречи на морала на обществото, превръща ли се в по-малко мечта и има ли граница на мечтаенето, е главната идея на филма.

На границата между фантазията и реалността, четирите момичета осъзнават, че когато нямаш нищо за губене, можеш да рискуваш всичко. Те се впускат в банковия обир, без да осъзнават, че парите са последното нещо, от което имат нужда.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини