От х:

Днес в x:

Фънки: Орлин е шлякано дупе и се продава

Фънки загуби в музикалната задача, която ВИП Брадър даде на съквартирантите, и трябваше да спи в двора. Той не можа да преглътне наказанието и изля гнева си срещу Орлин: “Остави го този, виж, че играе на чалга. Орлин е шлякано дупе и се продава”.

Уравновесената досега Мариана Попова заформи грандиозен скандал, след като бе замеряна с вафла. Тя бе в отбора на победителите и с привилегията да стои в Къщата, предаде БЛИЦ. След като видя агресията на Ласкин и Константинов, Мариана съвсем изтрещя: “От кое село сте бе, защо се държите така и ме карате да се чувствам като нещастник?”

“Я ни остави да си пием бирата, ма, бе отговорът на Ласкин. - Тая ме навиква като квачка.” След като певицата се прибра вътре запали цигара и се разплака. Тя бе най-възмутена най-вече от това, че изхвърлиха плаката на групата й в химическата тоалетна. “Егати лиглата, какво толкова сме направили”, бе коментара им пред Орлин, който тръгна да им търси сметка защо са разплакали Попова.

Вътре Мариана не спря да сипе хули срещу Ласкин, с когото се познавали отпреди. “Играл в един филм и станал велик актьор. Този Иван вече не се търпи. Не знам Алекс как го издържа. В театъра хич не го обичат. Изобщо не ми е жал за тези селяндури, да ходят на село да се правят на велики”, бе част от тирадата на Мариана за Ласкин. След това, Попова най-после направи това, което най-добре умее, запя в дует с Къци, който акомпанираше на китара. Това обаче не успокои певицата и тя категорично се зарече, че повече няма да разговаря с тези хора, като визираше Ласкин, Юлиян и Фънки. “Всичко на този свят има граници и този театър ми дойде до гуша.”

Алекс Сърчаджиева, която е водеща на ВИП Брадър, обаче се направи, че нищо не е чула от Мариана за миналото на мъжа си. Вчера Биг Брадър бе подготвил прочувствено видео за Алекс, в което Иван Ласкин се обяснява в любов на своята половинка. Прочувствените думи на актьора докараха щастливи сълзи в очите на лъчезарната Сърчаджиева.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини