От х:

Днес в x:

Гала се самоуби в чест на жълтата преса

Водещ на предаването „На кафе" днес бе неочаквано Мартин Карбовски. Той заяви пред смаяните зрители, че Гала се е самоубила, като размаха вестник, в който заглавието беше „Гала се самоуби".

Сред поканените гости беше и възкръсналата Гала, която обясни, че е станала жертва на войната между Нова телевизия и жълтата преса.

Скандалът избухна миналата седмица, когато гост в предаването на Гала беше зам. главната редакторка на „Шоу" Еми Марианска. Тя беше поканена, за да получи исканото от нея право на отговор, след обвинения на фолкдивата Сашка Васева. Дупнишката Мадона спомена в предишно предаване на "На кафе", че ще съди въпросната дама.

Журналистката захапа Гала заради приятелството й с Васева и я обвини, че не знае как се води предаване. Спорът между двете прерасна в ожесточена словесна война и Гала нарече Мариянска лъжец, пишещ пасквили. 

Фитилът беше запален и вестниците от медийната група на журналистката започнаха ежедневно да вадят негативни информации по адрес на водещата. Днес обаче беше върхът. Вестникът излезе със заглавие „Гала се самоуби".

Карбовски призова, както на пътя има регулировчици, да ги има и в медиите, защото "напоследък там нещата са загрубели и стават вече безпардонни".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини