От х:

Днес в x:

Изгониха Соня от ВИП Брадър, вкарват Люси Дяковска с любовница

Екцентричната журналистка Соня Колтуклиева беше първата, която зрителите на ВИП Брадър изгониха от Къщата. Цапнатата в устата дама имаше нещастието да е номинирана от Главата на къщата Фънки заради това, че не се вписва в атмосферата вътре и че... често сменя тоалетите си.

Неизвестната за масовата публика Соня беше подкрепена от най-малко зрители, за разлика от екс водещия Къци Вапцаров и певеца Орлин Павлов, които също бяха номинирани. Павлов събра най-много гласове - явно е най-харесван от зрителите.

"Така трябваше да стане", коментира журналистката, след като чу, че си тръгва. "Една седмица вътре в Къщата е като една година. Изобщо не се чувствах комфортно там, аз не съм от техния свят. Не ме интересуват техните интриги и приятелства, не се вписвах там", коментира пред Ники Кънчев тя.

Соня определи като най-голям интригант в Къщата конкурентката си Кристина Патрашкова, а като свой фаворит - Орлин Павлов.

Журналистката си тръгна, но Биг Брадър вкара в дома си други други двама "ВИП"-ове. В играта влязоха певицата с обратна ориентация Люси Дяковска и актьорът скандалджия Иван Ласкин.

"Влизам в Къщата, защото трябва да съм поне на 40 метра от жена си", обясни актьорът, чиято половинка Алекс Сърчаджиева е ко-водеща на шоуто.

"VIP Brother е една зверска селяния, съставена от неправилно подбрани хора. Но на мен ми е скучно, пък и има безплатна бира", обоснова решението си Ласкин.

При влизането му Никол Станкулова настръхна заради неотдавнащната им вражда в готварското предаване "Черешката на тортата", където Ласкин я докара до сълзи с арогантното си поведение.

Другият нов съквартирант в Къщата Люси пък разкри, че при нея ще дойде човек, на когото много държи. Според информацията това ще е годеницата й Камелия, с която сценаристите на шоуто се надяват да вкарат малко секс в Къщата. Изпълнителката от "Ню Ейнджълс", която направи кариера в Германия, не се притеснява да демонстрира публично чувствата си.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини