От х:

Днес в x:

Мъжки работи: Истинската жена

Голяма част от младите жени днес правят кисели физиономии, когато чуят, че мястото на жената е в кухнята. Те приемат това едва ли не като върховна форма на подтисничество, което ние обожаваме да упражняваме върху тях. Само че, ти знаеш, че в тази сентенция се крие много повече от домакински умения. Ние ще се опитаме да опишем какво представлява истинската жена. Трябва да знаеш, че шансът да срещнеш такава в наши дни е доста мизерен.

Естествена

Няма какво да се лъжем – първото нещо, което забелязваме в една жена, е външният й вид. Това ги е накарало да усъвършенстват техниките на позирането и нацупените муцки пред огледалото. Жените използват гримове, за да привличат нашето внимание и после да се правят на недостъпни. После ние сме били гадни лъжци... Според нас това е коварна манипулативна техника! Затова смятаме, че жената, която не прекалява с грима и се доверява на естествената си красота като цяло, е за предпочитане. Това е знак, че тя е по-уверена и няма постоянно да те пита дали е красива, дали е надебеляла и още куп подобни тъпотии.

Добра домакиня 

Ами, може и да не им е приятно, но домакинските умения са част от качествата, които ние търсим в една жена. Преди появата на феминизма и движенията в подкрепа на еманципацията жените не са имали проблеми с ролята си в семейството. Някой обаче ги излъга, че трябва да бъдат наравно с нас и се приключи с мирното съжителство. Днес те отказват да възприемат ролята си и да се радват, че са жени. Ние можем да си готвим, да перем и да чистим и да подреждаме, но това не е толкова естествено за нас, както за тях. Нека да припомним, че в днешно време има всякакви електроуреди, които спестяват време и усилия, и няма за какво да мрънкотят. Така че, ако попаднеш на жена, която изпитва удоволствие и радост от домакинстването, не я изпускай! Иска ни се да вярваме, че съществуват такива представителки на нежния пол.

Откровена 

Запознат си с манипулативните тактики, които жените използват и загадъчния им начин на изразяване, когато искат сам да разшифроваш какво им е, какво искат да направиш и т.н. Ние искаме жена, която да ни казва нещата направо, защото, заявяваме за трилионен път, че не четем мисли и надали скоро ще можем. Колко е трудно да ни кажат направо, че са ни ядосани за конкретно нещо? Това ще спести време и нерви, както на нас, така и на тях. Много е дразнещо също, когато искат нещо конкретно от нас и почнат да се правят на Гатанката от Батман. Защо трябва да става така? Нямаме нужда от това, честно! 

Разбрана 

Това го пише навсякъде, но ние ще го повторим за пореден път. Не бива да те кара да ходите на пазар за пердета в събота следобед, когато дават кърваво дерби от Championship или някакъв друг вид спорт. Затова има приятелки, а и теб едва ли те интересува какви ще са пердетата. Тя трябва да знае, че мъжете не сме деца, макар да се държим като такива понякога. Когато й кажеш, че излизаш някъде без нея, да няма мрънкане, артистични арии от рев и сополи или кръстосан разпит с кварцова лампа, насочена в лицето. Можеш да й напомниш, че и тя може да излиза с нейни приятелки. Също да не се притеснява, когато оглеждаме други жени, освен ако това става след като е сгафила нещо преди това. Истинската жена знае, че всеки има недостатъци и е способна да те приема такъв, какъвто си. Когато спорим за нещо, да е сдържана и да не прибягва до хвърляне на всевъзможни предмети.

Умна и забавна

Това значи, че можете да разговаряте свободно по теми, различни от новия чалга клип и промоциите в мола. Добре е да има чувство за самоирония и да не се засяга от шегите ти по нейн адрес, стига и ти да не прекаляваш. Няма нужда да е ходеща енциклопедия, но да има поне малко обща култура и да бъде отворена към непознатото в живота, да обича да експериментира в различни области... сещаш се.

Подкрепяща

Всеки от нас има нужда от подкрепата на жената до себе си, ако има такава, де. Това не означава тя да контролира всяка минута от деня ти и да ти дава инструкции за всичко. Просто е гот, когато ти каже, че я кефи как изглеждаш, например. Също така е добре да показва, че оценява уменията ти, когато мачкате чаршафите. Трябва да забелязва, когато си изнервен и да те остави на мира да изтребиш няколко виртуални батальона немци на Call of Duty, за да изпуснеш парата. Много е важно да не те излага пред приятелите и колегите, да споделя философията ти за живота и да те подкрепя във всяко начинание, независимо колко налудничаво й се струва. 

Убедени сме, че ако срещнеш или вече имаш до себе си жена, която притежава поне три от изброените качества, трябва да я задържиш на всяка цена!   

Източник: men.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини