От х:

Днес в x:

Мъжки работи: Защо жените харесват заети мъже

Защо жените харесват заети мъже? Въпросната история е добре позната на всеки мъж: необвързан си от известно време и независимо колко си изобретателен в опитите си да зарибиш някоя мадама, все нещо не достига. Не щеш ли, в един прекрасен ден намираш сговорчив женски екземпляр и започвате сериозна връзка. След известно време установяваш как изведнъж си станал неустоим за всичко в рокля около теб. Фактът, че си постигнал успех с една мацка, те прави успешен с всички останали. И ти се чудиш какво става. Отговорът е прост – жените се лепят на обвързаните мъже като мухи на мед. Сякаш имат радар за обвързани мъже и са те усетили на секундата. Но защо е така? Ще ти покажем причините за този интересен феномен. 

Те искат това, което не могат да имат

Знаеш как жените се прехласват по дизайнерски обувки, дрехи, дрънкулки, чанти, манти и какво ли още не. Също като малките деца те се инатят, докато не получат това, което искат. Колкото по-недостъпно е нещото, толкова по-силно е желанието им да го притежават. В случая ти се явяваш забраненият плод! Това ги побърква и ти ставаш апетитна хапка за тях. Глезотия, брат, ама какво да правиш...

Смятат те за безобиден

Тя може да бъде близка с приятелката ти или твоя позната, която знае, че си зает. Независимо какво е положението – ти си гадже на нейна приятелка или вече не е предпазлива, защото си зает – тя вижда възможност да се сближи с теб и да те опознае по-добре. Тя ще ти споделя любовните си терзания (пффф!), ще иска съвети от теб, мнение за даден въпрос, а понякога дори може да флиртува, но няма да го приема насериозно (хммм). И понеже в дадения момент не си на пазара, тя няма да се чувства застрашена и ще е свалила гарда си. Не е изключено да хлътне по теб! Ще усетиш, когато започне да прави специални неща за теб, например да направи мусака и да ти даде „да опиташ и да кажеш как е“. Така че бъди внимателен, ако държиш на твоята мацка, за да няма драма и наранени чувства.

Бил си одобрен от друга

Може да се каже, че жените гледат на мъжете като на продукт. Звучи адски дебилно, знаем! Това, че те виждат с друга мацка под ръка, им говори, че качествата ти на гадже са били одобрени. Жените те виждат в светлина, която ги подтиква да те пожелаят за себе си. Когато на пазара се появи нов вид бисквити с фибри и мюсли, всички женки на диета се втурват да ги опитат. Така е и с мъжете, явно. Изобщо, те смятат, че има основателни причини необвързаните мъже да са необвързани и обратно – тези, които са заети, си струва да бъдат преследвани. Може би има известна логика, но от друга страна не бива да си създаваш мнение за който и да е, преди да го опознаеш поне малко.

Обичат предизвикателства

Всяка добре изглеждаща жена може много лесно да омотае даден мъж. Но това не е толкова интересно за нея. Виж, един зает мъж, който изглежда доволен от връзката си, е далеч по-примамлив. Тя няма да се разколебае, дори да й покажеш, че не искаш да излагаш на риск отношенията си с настоящата ти приятелка. Напротив – това дори може да я насърчи още повече! Колкото повече се дърпаш, толкова повече ще ти се натиска. Тя предполага, че има възможност да не си наистина толкова щастлив, колкото изглежда и знае, че ще ти хареса да видиш как две жени се борят за вниманието ти. 

Обичат да прецакват другите жени

Да, съществуват жени, които изпитват някаква ненавист към себеподобните си и обожават да им правят мръсно. В гимназията са измисляли какви ли не гадни номера, а сега крадат чуждите мъже. За някои това си е направо спортна дисциплина! Тук няма значение колко тежки са емоционалните щети, които ще причини. Тя просто решава, че ти трябва да си с нея, а не с оная, другата уличница. Освен това жените рядко имат търпение, за да изчакат мъжа, на когото са хвърлили око, да приключи моментната си връзка. Те искат резултати и ги искат за вчера!

Повдигане на самочувствието

Хе-хеее, за малко да забравим. Тя иска да знае, че е не само секси, а че е неустоимо секси. Смятай, ако ти рискуваш връзката си за една страстна нощ с нея, значи е поне толкова яка, колкото Алесандра Амброзио или Джолито (ти да видиш!). Освен това, ако не успее да те оплете в мрежата си за постоянно, ще има добро извинение: "Разбира се, че няма да иска да е с мен, нали си има сериозна приятелка".  

Александър Любенов

Източник: men.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини