От х:

Днес в x:

Заигран шофьор взе на таран валутно бюро, бяга

Поло-то изкъртило парапетите по оживения тротоар и като по чудо не отнесло някой пешеходец

Хасковски шофьор реши да превземе на таран бившето валутно бюро Алфа, на кръстовището между булевардите „Раковски” и „Съединение”, като с автомобила си изкърти мантинелите по тротоара и входната врата на бюрото. Катастрофата стана днес около 16.40 часа. Според очевидци, засиленият Фолксваген Поло идвал откъм ДНА, но в опита си да вземе завоя към зеленчуковия пазар, се забил в мантинелите и витрината на обменното бюро. „Чу се ужасен трясък, колата се върна обратно след удара” разказаха очевидци от близките магазини. По думите им, секунди след произшествието, шофьорът на автомобила духнал, вероятно за да избегне проверката с дрегер. Две патрулки на полицията пристигнали минути по късно, но заварили само неговия спътник. Докато течеше разпита му, колата бе обърната обратно по посоката на движение. Движението по булеварда бе временно затруднено. Полицията хукна да издирва избягалия водач.

Той обаче реши да им спести труда и минути по-късно се яви сам.

Първо категорично отказа да разговаря с когото и да е, но пред приближаващия дрегер промърмори към репортера на Haskovo.net -„имам алкохол в кръвта, но малко”. Признанието завърши със самоадресирана благословия на сексуална тематика.

Точните числа на дрегерите се оказаха тайна от медиите, но полицаите потвърдиха, че отчетеното количество е над допустимите 0.5 промила алкохол. Достатъчно е за да го отнесе доста, лаконично изкоментира едно от ченгетата. По случаят е заведено досъдебно производство.

Г.Христов

Водачът пропуснал завоя на идване от ДНА
Колата се бе отървала сравнително леко
Шофьорът първо изчезна, после се яви доброволно
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини