От х:

Днес в x:

Слънчев бряг става Ибиса

Курортът "Слънчев бряг" ще се превърне този сезон в абсолютен аналог на испанския остров Ибиса, който е известен с грандиозните си електронни партита.

Култовият клуб Cacao Beach на Южния плаж ще посрещне в продължение на месец над 30 световноизвестни диджеи.

Очаква се над 30 000 техноманиаци от цял свят да окупират плажа и да се включат в мегапартитата на открито. Многобройните почитатели на хауса и техното ще могат да се забавляват и да танцуват на огромен открит дансинг под звездите, пише "Стандарт".

 Гуруто на електросаунда Джош Уинк ще сложи началото на серията партита, обединени в Endless фестивал на електронната музика. Той ще забие с абсолютния хит Higher State Of Consciousnessс. Първата вечер феновете ще чуят и най-добрите парчета на италианеца Стефано Ноферини.

"През последните години Ноферини е сред най-канените DJ-и в световната столица на хаус арената Ибиза. На следващия ден, 28 юли, на "Какао бийч" ще миксира един от любимците на българската публика - Joe T Vannelli. На 1 август пък ще гостува най-добрата украинска диджейка Marika Rossa, очакваме и още много известни нейни колеги, които ще забавляват през цялото лято гостите в Слънчев бряг. Обещаваме безкраен и невероятен купон", заяви Кирил Спасов, управител на Южния плаж в курорта.

Легендарният диджей Roger Sanchez пък ще миксира зад пулта на 3 август заедно с Baggy Begovic. Нюйоркската звезда на техномузиката влезе в рекордите на "Гинес" за парти и шоу, изпълнено на най-голяма надморска височина - 12 000 метра над земята.

Редактор: Мая Боева

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини