От х:

Днес в x:

Лейди Гага скандализира възпявайки смъртта на Лейди Даяна

Лейди Гага беше остро разкритикувана заради новата си песен за смъртта на принцеса Даяна. Звездата представи новата си песен Princess Die в Мелбърн, Австралия, и възмути почитателите на британската монархия с дръзкия текст на песента за трагичната смърт на принцесата на Уелс при катастрофа в Париж през 1997 г.

Лейди Гага пее: „И ми се искаше да бях отишла с лимузината на богатия ми приятел, веднага след като ми предложи с 16-каратов камък, обвит в розово с роящите се наоколо папараци, така че, пригответе се за още една мъртва блондинка".

Даяна беше тежко ранена при автомобилна катастрофа в тунела Пон дьо л`Алма в Париж, докато пътуваше в колата заедно с приятеля си Доди Ал-Файед. Според слуховете малко преди това бизнесменът й предложил брак.

Текстът на 26-годишната певица беше определен като безвкусен, но певицата неведнъж е предизвиквала противоречия. В текста на песента се казва още: „Искаше ми се да можех да се справя, но взех хапчета и оставих бележка".

Организации, борещи се против самоубийствата в Австралия, разкритикуваха текста на песента и изразиха безпокойство относно посланието, което изпраща до почитателите си.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини