От х:

Днес в x:

Нов капан: 50 км/час край Щъркелите, КАТ дебне с камери

По този път-с не повече от 50 км/ч

Нов капан за джигити по пътя Хасково-Димитровград бе заложен завчера от Агенция пътна инфраструктура. От 28-и май, по скоростното 4-лентово трасе е въведено ограничение от 50 км/час в района около бившия комплекс „Щъркелите“. Ограничението е временно, до приключване кампанията по продажбата на черешите около село Крепост. От тази година, край „Щъркелите“ бе направено пазарче, на чиито масички ще трябва да се извършва законната продажба на плодовете. Досега се продаваше на „кой където му падне“, най-често около разклона за село Крепост. 

„Ограничението ще е само да края на сезона на черешите. Важи и за двете посоки на пътя“ уточни шефът на областното пътно инж. Живко Боговски. 

Може и да е временно, но вече има доста глобени. Защото, още от първия ден на ограничението, там заседна емблематичният бял опел на полицията, с монтирана камера. Прави страхотни снимки- на кола, номер, шофьор, любовница на шофьор, изреваха вече ужилени наши съграждани. Досега те внимаваха за опела само около района на Крепост, но вече ще се налага да отпускат газта от няколко километра по-нагоре. Точно около Щъркелите пътя е прав като стрела и заради еднопосочното движение, се кара със 120 км/час. Дори и обаче да не се нахвърля обичайното ограничение за извън градско от 90 км/час, шофьорът пак е в превишение с 40 км/час. Или с други думи - 200 лв глоба.

На печелившите, честито!

Г.Христов

Ограничението е временно, до края на продажбата на череши
Причината е в учреденият тази година черешов пазар
Старото ограничение при разклона за Крепост си остава
Той ви дебне
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини