От х:

Днес в x:

Какво мъжете не смеят да питат половинките си?

Oтношенията между мъжете и жените винаги са били сложни. С времето те не се улесняват и колкото и дълго двама души да са заедно, пак остават някои загадки за силния пол. Има ли въпроси, които вълнуват мъжете, но не смеят да попитат любимите си? Според блогъра Аарон Трейстър – ДА. А ето и какво той и много други негови събратя не знаят, а ги вълнува:

Защо имате толкова много обувки?

Отговор: Обувките за жените са като шоколадовите бонбони – сладки, изкушаващи и греховни. Едни високи токчета могат да накарат всяка жена да се почувства по-секси и да върнат увереността ѝ било то и за няколко часа, преди краката ѝ да се скапят от болката и неудобството им.

Приятелката ми си говори с приятелките си за нашия сексуален живот. Защо го правят жените?

Отговор: За жената да разказва всичко на приятелките си, е като дишането. Мъжът решава проблемите си като пуска мача и сяда на по бира или уиски, дамите пък отиват на пазар и споделят вълненията си, за да чуят второ мнение или просто, за да им олекна. Така стоят нещата.

Вампири? Наистина ли?

Отговор: Вампирите са „лоши момчета", а жените си падат по -лошите момчета, защото са трудно достъпни и е изкушаващо, да успееш да ги „опитомиш" и да се влюбят в теб. Ето защо тези образи са доста привлекателни за нежния пол и напоследък често влизат във фантазиите им, дори и сексуалните! А и да бъдем честни, актьорите, които направиха тези герои доста популярни, са адски секси!

Как жените може да търпите всичко, но сте най-малко толерантни към съпрузите си?

Отговор: Когато една жена има семейство, тя се грижи за децата, домакинската работа, кариерата си, роднините, приятелките и какво ли не. Денят ѝ е обсебен все от хора с грижи или малки деца, които имат нужда от възрастен. В едни момент съпругът е този, от когото тя очаква стабилна опора, този, на чието рамо тя да се облегне след цялата какафония. Ето защо, често фактът, че е забравил да купи или да поправи нещо, може да я изкара извън нерви. Тя пак трябва да свърши всичко сама и за нея почивка няма!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини