От х:

Днес в x:

Малолетни бръмчат с мотори в центъра на Хасково

В седмицата на масираните полицейски проверки по пътищата, десетинагодишни хлапета бръмчат из центъра на Хасково. Този факт бе запечатан днес по обед пред Бизнесцентъра от обектива на Haskovo.net.

Вчера от МВР Хасково обявиха,че стартират масирани полицейски проверки, свързани главно със скоростта на движение. От пресцентъра дори се похвалиха колко автомобила са спрени и проверени за един ден.

В същата тази седмица на безопасното движение момче на видима възраст 10-12 години си караше необезпокоявано мотопеда по централните градски булеварди. По закон тези превозни средства не могат да се управляват от лица под 16 години. За тези с обем на двигателя над 48 кубика пък регистрационната табела е задължителна. Такава липсваше на въпросното МПС.

Няколко минути след момчето през същото кръстовище профуча друг младеж с мотор. Той пък беше без каска ( на снимката долу).

Само преди ден пък автомобил на Haskovo.net, спрял на червено на същия светофар, бе заобиколен от лъскаво черен джип БМВ, който мина на червено и зави вдясно към сградата на съда. Бруталното (и опасно) нарушаване на закона за движение по пътищата не направи впечатление на никого.

Тодор Кръшков

Поредната акция на КАТ: купчина хартия с отчети, ефект никакъв
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини